Tukas14 prieš 8 metus
Nelabai suprantu kurios reikšmės čia turi būti įvestos. Tipo įvedama tik x reikšmė ar dar kažkas?
Tukas14 prieš 8 metus
Man asmeniškai c++ kalba labiausiai domina, jei galėtum padaryti tutorial su c++ funkcijos būtų puiku :)
Tukas14 prieš 8 metus
Labas, kadangi nori daryti tutorial'a tai pvz man būtų labai naudinga pamatyti kaip naudojamos ir kur naudojamos funkcijos. Kokia jų paskirtis ir panašiai :)
Tukas14 prieš 9 metus
Čia yra tik kaip įsirasyti ir sukurti formą, bet aš tą moku. Man reikia sužinoti kurioje vietoje visame formos kode daryti funkcija.
Tukas14 prieš 9 metus
Dėkui, kad ir neveiks manau vistiek kažkiek turėtų ant kelio užvesti mane :D
Tukas14 prieš 9 metus
Hmm ydomus variantas, bet mes dar su masyvais nedirbom tai nemanau kad būtų tuždavę tokį sudėtingą namų darbą. Turėtų kažkaip papraščiau būti, bet bėda kad neišgalvoju dar kažko gero :/
Tukas14 prieš 9 metus
Dėkingas, pradžia supratau dabar, lauksiu dar gal kas paaiškins su funkcija keip reikėtų daryti?
Tukas14 prieš 9 metus
Baubas, jei nori išmokti c++ ar tiesiog pagilinti savo esamas žinias patariu JKM mokyklą (jkm.lt). Ji yra KTU, tačiau toks dalykas kad reikia mokėti pinigus už tą mokslą, bet jei norėtum žinoti mano nuomonę tai susimokėti tuos varganus 300€ už metus tikrai apsimoka. Beto susipažysti su kitais bendraminčiais kurie tau padeda ir pamokina arba tu juos pamokini ir taip visas mokslas vyksta labai įdomiai ir smagiai :)