vegallas prieš 7 metus
Labai patogu, jau daugiau nei metus naudoju, o kai atvažiavau į Škotiją mokytis, tai nepakeičiamas dalykas, kai gali per sekundes top-upinti iš lietuviškos banko sąskaitos ir atsiskaitinėt ar išsiimt pinigus be jokių mokesčių. Ypatingai praverčia kai keliauji, nes bet kurioj šaly ir bet kokiam bankomate gali nusiimt pinigų be jokių priemokų. O ir šiaip labai patogu sekti kiek, kada ir kam išleidai pinigus.
vegallas prieš 8 metus
@Rin Dėl navigacijos atskyrimo sutinku, bet norėjau kuo papraščiau ir minimaliau su mažiau skirtingų stilių padaryti.
O šiaip, forumą taikiau Xenforo varikliukui, kuriame įprasta tiek prisijungimo panelė dešinėje, tiek viršuj prisijungimo mygtukai. Man asmeniškai kažkiek gyvumo ir dėmesio atkreipimo jis suteikia, nors be abejo, galima jį keisti.
Ačiū už komentarą.
vegallas prieš 8 metus
Pataikius į galvą jau ir taip daroma dviguba žala, tai nežinau, ką turi omeny tuomet.
vegallas prieš 8 metus
@PREFIXS Ačiū. Teks tada „mums“ pasirūpinti, kad nebesigailėtum :D Nors šiaip, kai žaidimas alpha versijoj, tai labai radikalių atnaujinimų būna, dėl ko labai piktinasi žaidėjai, pavyzdžiui, naujoji XP sistema, man kaip nesenai pradėjusiam žaisti, atrodo viskas lyg ir gerai, bet kiek skaičiau atsiliepimus, tai nei vieno gero apie ją neradau, visi sako, kad developeriai ne į gerąją pusę eina. Aiškus, jie stengiasi, kad būtų geriau, todėl, manau, kad viskas dar pasikeis daug kartų.
vegallas prieš 8 metus
@Citadoras Rugsėjį, greičiausiai, antroje pusėje. Būtent dėl to labai laukiu pasiūlymų kokio serverio norite, ko neturėtų būti. Stengsimės gerai subalansuoti serverį. Labiausiai dėl ko bijau, tai, kad nežinau, ar visi lietuviai susidomėję žaidimu bus pajėgūs jį ir nusipirkti.
vegallas prieš 8 metus
Jokio layerio tikrai nėra, čia tiesiong Raleway font family šriftas. O dėl spalvų, tai ne iš akies parinktos, buvo suderintos pagal spalvų paletes, bet nieko nenuostabu, kad nevisiems visi deriniai gražūs ir tinkantys. Man asmeniškai, kaip tik spalvos ir yra vienas labiausiai kabinančių dalykų čia. O šiaip, ačiū už nuomonę ir pastebėjimus :)
vegallas prieš 8 metus
Iš tikrųjų, tai nenorėjau daug šriftų velt, pasirinkau vieną šriftų šeimą, tik bėda, kad Italic šriftai turi kaikuriuos kitokius rašmenis, bet šiaip, ačiū už pastebėjimus. Dar laukia IPB forumo dizainas tuo pačiu stiliumi.