Sveiki, matete mano temą kur aš ieškojau Vainglory žaidėjų bet spėju pusė net nežinojo kas tai per žaidimas tai sugalvojau jūs su juo supažindinti.
Šio žaidimo pagrindinis tikslas panašus į League of Legends, jūs turite nukauti priešu Vain Crystal (tai kaip Nexus League of Legends).
Šiame žaidime kovos vyks 3v3 ir kova nesibaigs tol kol nenumušite priešo Vain Crystal. Kaip ir League of Legends jūs galėsite rinkti įvairiausius build'us t.y pirkti įvairius daiktus iš shop'o ir būti stipriausių kovoje! Taip pat bus ir pagalbininkai t.y minions. Kas karta kai jūs mirsite bus nustatytas tam tikras respawn laikas ir jeigu kova tesis pakankamai ilgai tai jūsų spawn laikas gali užtrukti netgi iki 1 minutės.
Žaidime bus 5 turrets kuriuos jūs turėsite nukauti norėdami pasiekti priešo Vain Crytal ( tai kaip Nexus League of Legends žaidime ). Pasiekė krystalą jūs teturite jį nukirsti ir jūs būsite nugalėtojais.
Interface yra visiems suprantamas ir paprastas. Norint kažką surasti jums nereikias išnaršyti viso žaidimo menu tereikias mokėti šiek tiek anglų kalbos kad žinotumėte ką kiekvienas žodis reiškia
Detaliai atvaizduojama yra kiekviena detalė o ką jau kalbėt apie apie visą augaliją, šviesą ir kitus matomus mini dalykėlius.
Kai kova baigsis nesvarbu, ar jūs pralaimėjote ar laimėjote bet jūs galėsite įvertinti kiekvienas žaidėja t.y jį pagerbti arba nuvertinti lengviau pasakius pa'like'inti arba unlike'int.Taip pat galėsite matyti herojų nužudymų skaičių, mirčių skaičių bei kiek kartų suteikiat pagalbos ir nepamirškime kiek nužudėte pagalbininkų t.y minion'ų.
Na tai kviečiu ir jūs išbandyti ši žaidimą!!
Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.superevilmegacorp.game&hl=lt
iOS - https://itunes.apple.com/us/app/vainglory/id671464704?mt=8
CodeMenas prieš 8 metus
Žaidimas, tikrai sudomino. :-D Tiesa pasakius gerai supratai jog dauguma is musu jo net nežinome, taigi bus gera proga ismeginti :-D
Darrel_ prieš 8 metus
Smagu kad bent kažkam įdomu pasidarė :D Jei norėsi pakviesk - righN, galėsim kartu sužaist.
Darrel_ prieš 8 metus
Kažkaip šis žaidimas šiame forume didesnio susidomėjimo sulaukė negu toj makalynej (jei supratot apie ką aš) :D
SkepticalHippo prieš 8 metus
Holy... Atrodo tai pakankamai gerai, kaip telefoninis žaidimas :) Aš kiek esu žaidęs, tai valdymas MOBA žaidimų ant telefono nelabai patogus būna. Kas jau bandėt, gal galit įspūdžiais pasidalint? Kaip valdymas, kaip gameplay?
Darrel_ prieš 8 metus
Pats ši žaidimuką žaidžių jau apie 3 savaitės esu 13 lvl ir turiu 4 herojus "Catherine, Koshka, Ringo, Glaive". Dažniausiai žaidžiu su Koshka ir jeigu build'as normalus tai like a boss taškai visus :P
Macho prieš 8 metus
@SkepticalHippo Nesenai parsisiunčiau ir išmėginau, bet tik prieš botus kas buvo vieni juokai kaip League of Legends profesionalui ;) valdymas tikrai geras tik, kad apskritai tokie žaidimai labiau planšetėms negu telefonams. Jokių problemų neiškilo, žaidimo pagrindus įvaldžiau per matcha kas ganėtinai keista, dar daug nežaidžiau tai negaliu pasakyti ar galima būti playmakeriu.
Belekasz prieš 8 metus
Sveiki as aktyvia zaidziu sy zaidimuka ir esu geras zaidejas kas nori pazaist ar sukurt lietuviu klana kvieskit mano nick Belekasz laukiu ;)
doviis prieš 7 metus
Žinau, kad yra tikrai nemažai lietuvių žaidžiančių šį žaidimą, tačiau per visas grupes smarkiai išsibarstėm. Pats šį žaidimą žaidžiu nuo pat pradžios. Pirminė žaidimo versija nuo dabartinės skiriasi radikaliai, tačiau, atrodo, kad viskas tik į gerą, tačiau paskutiniu metu susiduriu su labai didele problema - matchmakingu. Perlipti 6 rank lygio (credible threat) vienam niekaip nepavyksta. Buvau dasimušęs iki gold, tačiau krūvą serijų iš eilės gavau ne kokius partnerius, kuriuos pridėjęs po žaidimo pamatydavau, kad jie viso labo tik 1 ranko. Keista, kad taip veikia matchmakingas, o rezultate mano rankas vėl krito iki 5 (Got Swagger). Nusprendžiau, kad galbūt su lietuviais rasime bendrą kalbą ir bus ant svieto besiorientuojančių aplinkoje žaidėjų. Sukūriau vieną Facebook grupę, kurioje dalinsiuosi naujienomis apie žaidimo atnaujinimus, bandysim sukurti Lietuvių klaną, kad galėtumėm vakarais linksmai praleist laiką. Adresas čia: https://www.facebook.com/groups/VaingloryLietuva/ Kviečiu visus prisijungti, nieko prieš šitą grupę, tačiau joje atnaujinimai matau kad nevyksta, grupė pasyvi. Stengsiuosi šią problemą išspręsti savo grupėje ir tikiuosi, jog kiti vartotojai man tai padės padaryti. Surinkime visus lietuvius į vieną krūvą :)