Sveiki, taigi tenka man dabar naudotis visiškai senu PC (loptopas) ir jis net Minecraft naujausio nepaveža. Dabar aš kartais tiesiog Photoshop'ą įsijungsiu ir kokios muzikos paklausau per Spotify nu ir aišku nepamirškim interneto. Bet kartais atsibosta tai pasiiemu planšetė ten ką nors pažaidžių bet išsikrauna ir vėl nėr kas veikt. Tai sakau gal jūs turite pasiūlymų ką galėčiau nuveikti ant tokio PC?
Intel Celeron CPU 550 3GB RAM Intel GMA X3100
MantasV prieš 8 metus
Stronghold Crusader (y) :D CS 1.6 aišku veiktu ,bet nemanau ar daug ką bedomina šitas žaidimas :D
Optimist78 prieš 8 metus
@MantasV woop, sita ir pats zinau :D Siaip dar gali kokiu NFS parsisiust ar CS :P :D
Darrel_ prieš 8 metus
@MantasV Tai kad net ir CS 1.6 ko tai lagina :D Bet Stronghold pabandysiu. @Optimist78 tai gali būti nebūtinai žaidimai o kokia ir kita įdomi veiklą kuri nesugadintu mano PC :D
Optimist78 prieš 8 metus
@Darrel_ Hmmm, gali kaip sakė @MantasV pradėti koduoti. Taip pat gali kurti muziką :+1:
O jei grįžtant prie žaidimų, gali ir kokį SAMP parsisiųsti, manau paveštų? :D
Taip pat, štai sąrašas žaidimų kuriuos turėtų tavo PC pavežti:
- Portal 2
- Civilization V
- Valkyria Chronicles
- Mount & Blade: Warband
- Torchlight II
- Snakebird
Darrel_ prieš 8 metus
@Optimist78 Tik ne SA:MP, pora metų atsilošęs jau ir atsibodo jis man nesveikai. @MantasV Buvo mintys vėl pradėt HTML+CSS kodavimą bet niekur normalaus dizaino .psd neradau pagal kuri pakoduot galėčiau :D.