SkepticalHippo prieš 8 metus
Galima gal būtų sužinoti apie patį žaidimą kažką? Esu girdėjęs, bet nesu žaidęs ar matęs kaip atrodo ir šiaip, nelabai suprantu koks žanras žaidimo :)
3rniXas prieš 8 metus
Žaidimas yra ant telefono. iOS arba Android. Kiek žinau kažkaip galima ir ant windowsinių liktais bei galima ant PC su tam tikrom programom. Vienas iš populeriausių žaidimų ant telefonų. Jis yra strateginis, statais bazes, tobulinies sienas, kasyklas visokias, karius treniruojies, juos taip pat tobulinies, stoji į klanus, kovoji klanų karuose ir t.t.. Visai įdomus žaidimas. :)
Darrel_ prieš 8 metus
Manęs tai tas coc kotai nekabina :D parsisiunčiau tai kartais įsijungiu kad tik kažką patobulint ir viskas. :D
3rniXas prieš 8 metus
Skeptical, sėkmės. :D
Darrel_, kokius du mėnesius tą patį dariau, nes mano bazė gan rushinta buvo tai dbr po biški jau baigiu atsistatyt. :D
flax prieš 8 metus
Donate skaičiaus formulė - jūsų levelis x10:2
Pala, o čia ne tas pats, kas jūsų levelis x 5? ar aš čia kažko nesuprantu
P.S. nežaidžiu kleš of klens, tai daugiau pakomentuot negaliu, tik užkliuvo už akių
3rniXas prieš 8 metus
Kažkaip praeitam mano klane tas pats buvo tai ir dabar padariau, nepagalvojau vpš kažkaip. :D Nes iš pradžių buvau sugalvojęs praeitam klane, kad x10 per daug tai dar :2 tai ir nepagalvojau x5 :D