Sveiki, susiradau viena pakankamai įdomu žaidimą bet jis išleistas tik PC ir iOS. Kadangi mano PC jo tikrai nepaveš tai galvoju gal yra kažkokių būdų žaisti iOS žaidimus ant Android?
SkepticalHippo prieš 8 metus
Nemanau, kad įmanoma iOS žaidimus žaisti ant Android. Techninių kliūčių beproto daug tam pasiekt. Emuliatorius mažų mažiausiai smarkiai kenktų žaidimo performance.
Geriausias ir realiausias variantas būtų siųstis PC žaidimą ir bandyti "streaminti" į Android. Yra toks Splashtop, bet vėl, jeigu žaidimas pritaikytas žaisti su pele, gali būti kėblumų žaidžiant su touchscreen.
Scarletas prieš 8 metus
@Darrel_ Pasižiūrėjau, tai užsieniečiai taip pat tikisi ir laukia, kad šio žaidimo versija bus išleista ir ant Android platformos, tačiau šiuo metu Android vartotojai žaidžia panašius žaidimus, kuriuos gali peržiūrėti čia
Darrel_ prieš 8 metus
@Scarletas Ta list'ą aš mačiau ir ten nieko įdomaus. Pusė žaidimų net neprimena 2D žaidimo (ko aš labiausiai ir norėčiau). Terraria esu bandęs ir valdymas man visiškai nepatogus buvo ant Android.
Darrel_ prieš 8 metus
@Scarletas Teks išvis apseit be žaidimo kadangi tame link'e survey meta ir viskas.
Ron prieš 8 metus
OMG ir mane labai sudomino šis žaidimas, laukiu nesulaukiu kada jį galėsiu išbandyti android versiją :)
stephenjhon prieš 8 metus
Yes, everyone love ios apps but problem is that we need iphone to run ios apps. But some students developed android apk which allows you to run ios apps,games on your android smartphones. Here is the guide - ios emulator for android