Sveiki visi!
Norėjau užvesti diskusiją apie boobs and soul a.k.a. Blade and Soul, kuris jau bus išleistas Sausio 19. Žaidimas yra kovos menų mmorpg stiliaus. Žaidimas buvo išleistas 2014 Azijos regione, o 2016 galiausiai bus išleistas vakarų šalyse, kas net stebina, kad kūrėjams prireikė 2 metų, kol išverstų žaidimą į daugeliui gerai žinoma anglų kalbą.
Mane jis gan sudomino, kadangi jis turi nestandartine spausk ir spragtelk kovos sistemą, o jau reikia ir pagalvoti kokį skil'ą naudoti ir kada. Balansas tarp klasių yra šioks toks, bet jis nėra tobulas, kas realiai nestebina, pvp atrodo žymiai patraukliau, bet pve grupių turinio srityje yra šioks toks trūkumas. Tikiuosi nebus grynas grind, kas tikrai nuliūdintų, bet kiek girdėjau kol kas to nėra. Šio žaidimo leidėjai yra NCsoft, kompanija kuria aš tikrai pasitikiu tai tikiuosi per starta nebus rimtų problemų su serveriais ir bus galima iškarto išbandyti žaidimą.
Tai va būtų įdomu sužinoti kokia jūsų nuomonė apie šį žaidimą, ar išvis apie jį girdėjote kažką, o gal net žadate išbandyti?
Papildomos informacijos galite rasti jų pačių puslapyje Link
Anonsas (senokas)
P.s.
Vistiek bus nemažai underage žaidėjų so no problem here :P
SkepticalHippo prieš 8 metus
Man atrodo, kad too little too late Blade and Soul jau. Bus žaidžiančių, bet ne tiek, kiek galėjo būt, jei būtų išleidę anksčiau. Dabar manau prarado nemažą dalį savo galimų žaidėjų Warframe ir panašiems žaidimams.
Man asmeniškai kaip tik atrodo, kad NCSoft + Azijos rinka bus totalus grindfest. Nelabai domėjaus jų kitais žaidimais, bet Lineage ir Lineage II abu buvo mobų genocido simuliatoriai.
Pamenu, kai announcement pamačiau, buvo labai didelis hype iš mano pusės. Labai laukiau, kad galėčiau pabandyt, o dabar kažkaip meh... :D
Rin prieš 8 metus
@SkepticalHippo Jo dėl išleidimo datos čia tikrai bus problemų su žaidėjų kiekiu.
Dėl grindo visko gali būti, pats warframe yra realiai grindfest, nes visas žaidimas yra tuo paremtas, bet manau ir ant Blade and Soul teks grindinti , bet tikiuosi mažiau, nes jei kaip ir ant L2 tai iškart bye-bye, nes tiesiog tai yra nesąmonė, pažįstamas pasakoja kai padidino max level cap tai iki max levelio teko keltis pora mėnesių tai yeah...no
Hypetrain may be gone or may not. Aš spėju jį vien žaisiu tik dėl pvp, nes jis kol kas atrodo geriausiai ir most fun, bet visko dar gali būti, nes dar žaidimas neišleistas bent jau mūsų regione >.>
Klonas prieš 8 metus
Rytoj 7 val ryto startuoja europos bns serveriai. Visi lietuviai pasirinko Starfall Crater serveri.