Vakar kažkaip užmačiau gan nebloga online žaidima. Lietuviams manau jis nežinomas, nes jokios informacijos neradau apie ši žaidima iš lietuvos tinklapiu.Sunciuosi šendien jau išmeginsiu. Žaidimas ELOA free in game.
Išleidimo data: 11-17-2015 Puslapis: http://eloa.webzen.com/ Fanu fb tinklapis lietuviams: Facebook ELOA Lietuva
ELOA Gameplay. youtube nuoroda
Žaidime yra 4 klasės. Knights, Mage, Gunner, Psychic.
PamParam prieš 8 metus
Žaidžiau prieš savaite kokia toks šiaip sau, laiko prastumimui galvos neapkraunantis toks silpnokas. ilgam neužkabins.
Rin prieš 8 metus
Jis nėra blogas, bet jis nėra tas kuris įtrauktų ir tu prie jo sėdėtum valandų valandas. Tikrai daug hype jis turi, bet nuo pačio žaidėjo priklauso ar jis patiks ar ne, nes aš nors ir esu žiaurus mmorpg fanas, man ELOA buvo toks šeip sau. Jaučiasi lyg būtų diablo arba path of exile ir aura kingdom mišinys.
PamParam prieš 8 metus
@Rin tai yra inspirit žaidimo kopija Youtube gameplay jokios čia hypes nėra ir nebuvo :D
Klonas prieš 8 metus
Persisiunčiau pats net neišmeginau brolis buvo prisijunges. Sake nieko gero greit nusibostu. Sake kažkas panašaus kaip Drakensang Online ir pvp 1x1, 2x2, 3x3 arba 4,4 nera to kaip pas l2 su bet kuo ir bet kur gali pvp. O ten tik arenuose atrodo.