<3 Bitches Money Weed - PRISISTATYMAS! <3
:3 Sveikas mielas drauge, ačiū tau labai, kad atvykai pas mus į šį Oficialu puslapį apsižvalgyti, kaip ir matai, čia nieko naujo dar nėra, bet kaip ir žinai, viskas būna tik su laiku, aš tau noriu pasakyti tai, kad tau čia verta būti ir sekti Naujienas vien dėl to, nes tu pats neįsivaizduosi, kaip įsivažiuos šis Puslapis ir kokios bus šio Puslapio Naujienos, nes čia bus keliamos pačios geriausios BMW Mašinos, Gražiausios panelės, tarp jų bus susije taip pat ir Pinigai su Žole, tad noriu jūsų paprašyti, nepagailėti paspausti: Pakviesti draugus pamėgti šį puslapį, pakvieskite visus savo Draugus, męs lauksime jūsų. :3 :P Didžiausias ačiū tai Originaliam puslapio įkūrėjui, kuris man leido įkūrti Lietuvoje šį Puslapį, taip pat aš ir norėjau įkūrti panašaus tipo puslapį, todėl dar kartelį sakau ačiū už tai, kad padėjot man įgyvendinti savo įdėja lengvai. :P :) Šis puslapis ieško tikrų Draugų, kurie galėtu mums padėti taip, kad biški Pakiltumėme į viršų, na ir taip pat su laiku galėsiu ir jums draugai padėti kaip tik galėsiu, tad jai tu pasiryžęs esi padėti šiam Puslapiui, tad noriu, kad susisiektumėte su manimi Asmeninę žinutę, lauksime jūsų! :)
Puslapio Nuoroda Spausk PATINKA: Bitches Money Weed
de2396b6b94fe8e35a6712b2569b920a571.jpg
Na ir galiausiai kuriu šia Temą vien dėl to, nes noriu tikėtis jog ir jūs man padėsite plistis su šiuo puslapiu, tad tikriausiai nebūsiu skolingas, bet padėja plistis, nenuleisiu rankų nuo Puslapio ir dirbsiu visu pajėgumu, didelis ačiū jums Maze Nariai, jog padėsite sparčiai man plistis, lauksime jūsų visų, sėkmės ir likusios dienos. :)
b0ss prieš 8 metus
https://www.youtube.com/watch?v=Kcf4yS5_aiI
Kodėl YT video normaliai neįdeda???