Sveiki , kadangi neradau skilties apie telefonus ( kuri galėtų būti Kompiuterių ir Konsolių skiltyje kadangi Išmanieji irgi mini kompiuteriai :D ) Anyway Noriu pirkti nauja telefona ,bet nežinau koki. Man nepatinka iPhone (turėjas) ir Samsung.. Mano manymu Samsung yra tragedija.
Pats dabar turiu Sony Xperia Z3 ir man labai patinka tokie telefonai kaip Sony kuria ,bet pagrindinė jų bėda ,kad ir kaip jie gražiai atrodytu su stikliniu galu ir priekiu.. tas stiklas greitai dūžta pastaruoju metu vienos problemos su tuo stiklu ant Z3 keičiau nekarta.. Tai nusprendžiau parduot ir pirkt kita telefona kuris būtų panašus ,bet tuo pačiu ne stiklinis. Tai gal galite pasiūlyti kokių gerų telefonų ,bet kad nebūtų stiklinis. Galit dar savo telefonus parašyt gal koks kris į akį. Plius nesiūlykit kinietiškų ten tų telefonų kur metus neišlaiko kaip Gigabyte, ZTE ir t.t... Ačiū iš anksto.
Optimist78 prieš 8 metus
iamkid prieš 8 metus
Keista, pats naudojuosi Apple gaminiais, tad be iPhone kažkodėl nieko kito ir nesinori siūlyt, bet gali pabandyti pasižiūrėt HTC One M9 ir HTC One M8, galbūt patiks.
Ron prieš 8 metus
Jei reikėtų rintis iš dizaino pusės tai rinkčiausi Iphone klasę, na, o jei reikėtų rinktis iš patvarumo klasės tai rinkčiausi Nokia 3510i
MantasV prieš 8 metus
@Optimist78 turėjau iPhone 5S ir kas labiausiai nervindavo tai isikelti arba išsikelti ką nors iš telefono. Ir šiaip pabodo tas pats nesikeičiantis UI. Pati operacinė sistema tikrai gera to paneigt negaliu, kamera ypač gera ,bet pačio telefono kaip sakoma Customization yra nulis. Kadangi mėgstu įeiti giliau į sistemą ir ją nagrinėti tai Android man pats tas.
O pasiūlyti telefonai OnePlus 2 svarsčiau gal pirkti ,bet kas nepatiko ,kad turi Oxygen OS ,o ne Stock Android ar aplamai android Lollipop. HTC One M9 gal ir nieko telefonas dizaino atžvelgiu nepatinka lenktas galas ,bet šiaip telefonas neblogas pasvarstysiu. Nexus 6P tikrai geras telefonas plius su Stock Android ,bet irgi dizaino atžvelgiu nepatinka iškilimas kameros telefone. Aplamai nepatinka kai kameros išsikišusios yra. Galvojau Nexus 5X irgi geras ,bet kamera vėl išlindus.
@Arvydas Jau nebe 2004 gyvenam Nokia tokių jau siūlyt ir nereikėtu.
b0ss prieš 8 metus
Kai žmonės telefoną renkasi ne pagal ką kitą, o dizainą... Kad aš turėčiau tiek pinigų, kad nebūtų jų kur padėt... Tavo vietoje tai aš paprasčiausiai ant to pačio Z3 vietoj stiklo ką nors kitką įsidėčiau ir tiek - ne tik pigus bet ir originalus sprendimas, pats gali nuspręst ką ir kaip ten kišt...
b0ss prieš 8 metus
Tu matomai manęs nesupratai, tai pasakysiu aiškiau... Niekas tau netrukdo vietoje to stiklo įsidėti bet ką kitką, kad ir kokį metalo gabalą, ar paprasčiausiai nusipirkus patvariausių klijų užpilti visą tą vietą ir ant viršaus ką nors prisiklijuoti pagal skonį... Ar tiesiog vaikščiot be stikliuko... Ar paprasčiausiai nusipirkt dėklą...
MantasV prieš 8 metus
@b0ss Pasiulyk tada kur galima pirkti tokius galus pvž plastikinius ar metalinius ir isidėt vietoj stiklo :) Dėkla aš turiu ,bet jei yra telefonas tai noris ,kad būtų telefonas kaip telefonas ,o ne kažkoks dėkle be stiklo ir visi viduriai sviečia. Aišku domintu isidėt koki plastikini gala vietoj stiklo ,bet nelabai randu kur pirkti.
b0ss prieš 8 metus
Taigi pasidaryk pats, nėra gi sunku gabalą kokios nors medžiagos atsipjaut ir prisiklijuot...
deepfall prieš 8 metus
Jeigu netinka nei iPhone, nei kiniečių gamybos telefonai tai imk Google Nexus. :)
Darrel_ prieš 8 metus
Pats turiu dabar ta Z3 ir vos ant šono krito su dekliukų ir iškarto įskilimas nuo vieno šono iki kito ir pusė ekrano nereguoja. Šiaip siūlyčiau Motorola Droid Turbo 2 kiek žinau jo ekranas yra labai atsparus skilimams. O jei ką nors pigesnio tai Xiaomi Note 2 kiek žinau irgi neblogas.
MantasV prieš 8 metus
@b0ss man pirma karta irgi ant šono krito ir iškart skilo ,o antra kart skilo nes susitraiškė kišenėje kadangi keistas ekranas jau yra keistas tai lengviau dūžta. O Z2 aš žiūrėjau drop test tai visus atlaikė. Z2 metė net atsitojas nuo suoliuko ir atlaikė nors ir ant šono krito ir aplamai Z2 šonai yra su apvadais stipresniais todėl ir geriau laiko ne kaip Z3 plikas telefonas galima sakyt.