Sveiki, trumpai ir aiškiai: padėkit išsirinkti išmanūjį telefoną. Norėčiau ko nors iki 150eurų (galima truputį ir daugiau, pataupysiu :D), nenorėčiau tokių telefonų kaip samsung, huawei, LG apie kuriuos iš tikro nelabai turiu gerą nuomonę.
Po kolkas esu nusižiūrėjas šiuos:
http://www.rde.lt/products/lt/388/15771/sort/15/filter/0_0_0_0/INSIGNIA-5X-Dual-Sim-telefonas.html http://www.rde.lt/products/lt/388/49208/sort/15/filter/0_0_0_0/M2-M578H-Dual-Sim-16GB-Gray-telefonas.html
Ką manot?
Norėčiau be to pagristų nuomonių :)
heicmeisterJR prieš 8 metus Atsakymas
Galėčiau paklausk ką tu turi prieš lg ir samsung išmaniuosiuos?
Bebras prieš 8 metus
Abu tavo pasirinkti telefonai palaiko dvi SIM korteles, ar tau to reikia, ar tai tik sutapimas?
b0ss prieš 8 metus
Nėra prasmės prašyti kitų padėti ką nors tau išrinkti. Jei nori nusipirkti gerą ir naudinga daiktą, turi pats suprasti ko būtent iš jo nori ir pagal tai jį ir pasirinkti. Asmeniškai aš, jei dabar pirkčiau telefoną, tai norėčiau iš jo kuo geresnio ir ilgesnio programinės įrangos palaikymo, patvarumo ir kokybės. Taigi rinkčiausi geriausią variantą iš Nexus serijos. Tad tau irgi patarčiau padaryti tą patį. O iš tavo pasirinktų variantų, tai abudu kažkokių nežinomų, kiniškų firmų, tad nei kokybės, nei palaikymo, nei patvarumo ten tikėtis nereikėtų. Vienintelis pliusas tai nebent žema kaina...
SpirgiuX prieš 8 metus
@HeiC Kadangi pats turiu dabar Samsung Galaxy Duos, tai gan esu nusivyles. Lagas. Vietomis netgi turiu telą perkrauti. Tai pat pat mano draugai turiu samsung'us, tai irgi nėra pačios geriausios nuomonės apie juos kaip ir apie LG. LG irgi lageriai.
@Bebras Sutapimas :D man asmeniškai užtenka tik vienos kortelės. Ar tai bėda, kad 2 kortelės dedasi?
@b0ss Ne mano piniginei Nexus'as. Aš ir renkuosi, kad man atlaikytu kas dabar yra ir kas dar bus (dėl to renkuosi su android OS).
@Optimist78 Užuodžiu broką.
SpirgiuX prieš 8 metus
@Optimist78 Ir kiek gi laiko naudoji? Nes kiek pasiskaičiau ir supratau, kad čia jie kažkokie perdaryti. Arba blogai supratai :D bet nenoriu iOS telefono, nes nebus nulauštų programų ;/
Darrel_ prieš 8 metus
@SpirgiuX Įsirašyk ROM'ą (CosmicROM) į savo Galaxy Duos ir lag'o nematysi :D Pats dabar naudoju Galaxy Duos su CosmicROM ir lag'as ne toks jau ir žiaurus retai jaučiamas sakyčiau. O dėl telefono tai kažką iš Nexus arba Xiaomi rinkis. Jei esi atsargus tai gali kad ir kažką iš Sony.
SpirgiuX prieš 8 metus
@Darrel_ Nu pažiūrėsim kas čia bus :D @Optimist78 Kažkaip pasidabosiu tavo pasirinkimo
Optimist78 prieš 8 metus
@SpirgiuX na, tau rinktis, aš tik pasiūliau investuoti pinigus į ten kur tikrai verta ;)
CaptBrick prieš 8 metus
Kodėl nori dual sim? Jei nebūtinai reikalinga tai patarčiau susilaikyti, turėjau blogą patirtį su dual sim. Samsung ir LG neatmesčiau, šiaip jau Samsung yra rinkos lyderis po apple...
Darrel_ prieš 8 metus
@CaptBrick Nu tai norint normalaus Samsung'o minimaliai S3 reikia nes visa kita šudas pas juos. O dėl LG tai tikrai sakyčiau neblogas.
SpirgiuX prieš 8 metus
@Optimist78 Ačiū už patarimą :)
@CaptBrick Kaip buvau sakęs @Bebras čia tiesiog sutapimas :D na mano manymu, kad dedasi 2, tai nėra jau labai kenksminga telefonui, kai tik aš 1 naudoju.
@Darrel_ Na dar apie juos pasidomėsiu :+1:
Optimist78 prieš 8 metus
Darrel_ prieš 8 metus
@Optimist78 Brolis yra turėjas ne viena LG telefoną lyg ir nusiskundimų neturėjo. Dabar ir klasiokas turi LG G4c lyg pas jį ir normaliai veikia :D