Sveiki, kadangi truputi galvoju apie darbą su Android, tai iš karto kilo mintis. Kiek iš jūsų norėtumėte turėti Maze.lt programėlę savo telefone?
SpirgiuX prieš 8 metus
Tai žinoma, kad ir aš norėčiau! Būtų paprasčiau ir smagiau naudotis Maze per telefoną ^_^
MantasV prieš 8 metus
Programėle būtų neblogai. Bet tokia programėle kuri turėtum savitas funkcijas ir kažkiek savita kontrolės dizaina kaip normali programėlė. O ne vien programėle kuri atidaro puslapi taip pat kaip naršyklėje. Nes tokia programėle sukurt belekas čj galėtu sukurt turintis bendra supratima programavimo. Manau supratai mano mintį.
b0ss prieš 8 metus
Būtų neblogai, jei pateiktumėt kokį nors API, tada visoms mobilioms platformoms būtų galima išleisti po clientą, o dabar vien su recpacha galybė problemų bandant jungtis per netradicišką naršyklę, o savitos funkcijos, kaip notification'ai, kurie padarytų tą clientą tikrai naudingu - išvis sunkiai įgyvendinamos.
Bebras prieš 8 metus
@b0ss Kalbėjau su Edvinu dėl API, jis visapusiškai UŽ ir mano kad neužtruktų labai ilgai. Vienintelis klausimas, tai ko jūs iš jo tikitės?
Minimaliai išbandžiau, pavyzdžiui esamuose puslapiuose rezultatą grąžinti JSON formatu yra labai lengva, taip atrodo pagrindinis puslapis grąžintas JSON. Esamus duomenis grąžinti būtų labai paprasta, klausimas apie kokias savitas funkcijas
jūs galvojate :)
b0ss prieš 8 metus
@Bebras , @Positive tai jau kaip ir išvardijom visą esmę - JSON, captcha alternatyva prisijungimui su paveikslėliais, ar kas nors dar lengvesnio iš vartotojo pusės. Būtų neblogai jei tas API kaip nors praneštų apie naują turinį notification'ams, kadangi telefono backgrounde pastoviai užkraudinėt ištisus puslapius nėra labai geras sprendimas...
PamParam prieš 8 metus
Kai toks projekto aktyvumas žvėriškas, klausymas ar kas naudotų? Asmeniškai man chrome užtenką užmesti aki ar yra veiksmo. Nebent kažką tokio WoW padaryti sugebėsį, ko aš abejojų.
PamParam prieš 8 metus
@Bebras Matai būtų žmonių daugiau, testuotu naudotusį ir pačiam Positive būtų į naudą patirtis taisytį bugus ir pnš, o dabar sukurs tas appsas gulės be tikslo.
Asmeniškai man patiko tapatalk appsas, ir patogus ir daug forumų ji palaiko, kur lankausi. Notifications yra ir pnš.
Siūlyčiau daryti kažką bendro, tai gal ir suteiks kažkiek reklamos forumui.
b0ss prieš 8 metus
@Positive kaip ir tikėjausi, tačiau tai gan prastas sprendimas, lyginant su API, kadangi tau reiktų tiek atskirą serverį parūpint, tiek parsisiuntus apdoroti informaciją prieš ją išsiunčiant clientui (jei eisi ant mažiausių sąnaudų, tai ir delay'us bus tikrai jaučiamas dėl pertraukų tarp tikrinimų), kai tuo tarpu API įvykus tam tikram eventui iškart ir turėtų siųsti signalą clientui.
O kokią tu idėją turi dėl captcha? Vienintelis man į galvą atėjęs dalykas, tai prisijungimą paprasčiausiai vykdyt (ar bent jau captcha dalį) per paprastą naršyklę (WebView, ar kažką tokio), o toliau viską perkelti ant kažkokio scraperio iš kurio jau formuotum normalų GUI.
@Ignas ir kas trukdo į visą tą meilės trikampį įkišti dar vieną serverį tarp svetainės serverio ir GCM?