Yra hallowed lietuviu? Ar Lietuvoje tik CS:GO ir LoL yra madoje?
Noboro prieš 8 metus
Oi blin L2 dar gyvas? Ir B&S isejo neseniai >.< Bet man B&S tai isreklamotas Weaboo slamstas >.<
Klonas prieš 8 metus
Jaunimas auga kažkam tai naujas žaidimas, o kažkam tai jau senai nusibodes nes nuo c2 laiku lošiau. O daba tik prisiminimai like iš to l2 :D
SkepticalHippo prieš 8 metus
Dark Souls lietuvaičiams perdaug sudėtingas man atrodo :D Labai nedideliai auditorijai tik patinka tokie žaidimai. Man asmeniškai per daug tamsus žaidimas :/
CS:GO ir LoL žaidžia pagrinde jaunesni geimeriai, o L2 vis dar gyvas, bet vyresnėj auditorijoj dominuoja. Naujų žaidėjų L2 gaut be šansų manau, nes jau visi perėja ir mintinai viską žino :D
Aš asmeniškai palauksiu kokių įdomesnių MMO/RPG PS4 platformai :+1:
Rin prieš 8 metus
Dauguma lietuvių jei ir žaistų Dark Souls tai jis būtų gautas nelegaliais būdais, o jei ir pirktų ilgai nežaistų, nes pelytę, klaviatūra ar pultelį tiesiog ištaškytų į sieną :D.
@Noboro Wy u no lik b&s? Gal ir primena ten kažkiek anime, bet ne tame esmė gi žaidime >.> PvP is awsum, PvE meh, battle system decent. Tikrai padorus žaidimas neskaitant to, kad jis buvo išleistas realiai prieš tris metus.
Rin prieš 8 metus Atsakymas
@SkepticalHippo Dev'ai yra padarę specialų sliderį jiems, tai jei manai, kad jie per dideli susimažink, tada jau neturėtų būti per daug :D
Noboro prieš 8 metus
As 1 Dark souls nelegaliai losiau nes PC portas yra sudas, ir game developeriai uzdraude vieno zmogaus patch kuris fixino control ir frame buggus. So fuck you developers for being lazy dicks :D. O Dark souls 2 losiu per steam. Laukiu dabar 3 dalies.
Jo zaidimas tamsus... Bet yra tokiu geru vietu ten ir kovu. Nezinau man tai best game of all times \o/
@Noboro kad kiek teko girdėt, tai žaidimas įdomus vien dėl to, nes nelabai apgalvotas iš developerių pusės. Ta prasme, nelabai žaidimiškas, nes jei pirmą run darai, praktiškai neįmanoma pereiti nemirus. Visada išlys koks netikėtas baibokas ir padarys milijoną žalos :D
Nors, iš kitos pusės, reikia labai gerai pasiruošt kovoms ir t.t.
Pats niekada negalvojai kokių žaidimų speedrun bandyti? Manau patiktų vien dėl Dark Souls :D
Klonas prieš 8 metus
Daba belieka laukti kol ncsoft išleis žaidima Lineage Eternal. Manau 1-2 metai ir lošim ji :)
@Klonas šiemet beta testavimas Lineage Eternal, tai aš irgi laukiu. Kiek girdėjau, bus galima žaisti ir telefone :D
PamParam prieš 8 metus
@SkepticalHippo Dėja, sekų info, gal... tai vis atidedinėją, dėl ale konkurentų, Dabar rašo 2016, vėl koki kitą game išleis ir atidės iki 2017 :D
http://biz.chosun.com/site/data/html_dir/2015/11/06/2015110602698.html?main_hot1
http://mmoculture.com/2015/12/ncsoft-south-korea-studio-now-hiring-for-new-unreal-engine-4-shooter/
https://www.reddit.com/r/LineageEternal/
@PamParam aš noriu tikėt, kad šiemet tikrai paleis beta. Kad atidėlioja senai jau tai žinau. Čia kaip su Lineage 3, buvo planai, kūrė ir tada dingo :D
deepfall prieš 8 metus
Kambariokas užsikabliavęs ant to Dark Souls kaip reikalas, kažkodėl jam pirma dalis pasirodė geresnė nei antroji. Man tai juokinga, kai kelias valandas iš eilės bando praeiti tą patį "stage'ą". Tuomet susinervuoja, įsijungia čytą ir toliau žaidžia, kaip niekur nieko. :D