Sveiki, taigi neseniai nusipirkau FINAL FANTASY XIV bundle ant PS4 ir tiesiog idomu pasidare ar yra Lietuvoje zmoniu su PS4 kurie zaistu sita zaidima? Kazkaip vienam zaist MMO zaidima nuobodu ir norisi pazaist su daugiau zmoniu. Pats pradejau zaisti neseniai tai dar esu kaip ir zalias ant zaidimo. ;?
SkepticalHippo prieš 8 metus
Kokie įspūdžiai? Aš norėjau nusipirkti, bet galvojau, kad vienam kiek nobodoka būtų žaisti. Bet jeigu atsirastų ir daugiau žmonių - mielu noru nusipirkčiau ir galėtume vakarais pavarvinti akis visi draugiškai prie FF :D :+1:
4NEX prieš 8 metus
**SkepticalHippo, ** na man asmeniskai patiko, viskas kaip ir paprastam MMO zaidime, t.y viskas panasu i TERA, Blade & Soul, tiesiog tipinis MMO zaidimas, taciau visas zemelapis yra ziauriai ziauriai didelis, pats dar tik ismokau pagrindus, buvo gan sunku viska perprast ir t.t. Savo veikejo kurimas labai issamus, na ir seip fainas zaidimas tikrai. Manau vienintelis toks ant PS4 kad butu kaip tikras tipinis mmo zaidimas kokie siais laikais yra ant PC. Na pasiziurek keleta gameplay ir t.t, nezinau is kur pirktum, taciau siuo metu playstation store yra nuolaida, uz 20 svaru gali nusipirkt final fantasy xiv realm of reborn + Heavensward. Minusas tik tame kad kiekviena menesi reikia pirkt subscriptiona taciau playstaton + nereikia.
SkepticalHippo prieš 8 metus
@4NEX turiu PS+ tai subscription nereikės. Pažiūrėsiu į store tada. Koks tavo PSN ID? Pridėsiu į savo internetinių draugų sąrašą :+1:
4NEX prieš 8 metus
@SkepticalHippo Zinok vistiek reikes pirkt atskira FFXIV subscriptiona nesvarbu ar turi ar ne PS +, mano PSN ID: PlayLT-, rytoj po koledzo vakare pridesiu, arba per telefona jai pamatysiu.