Konstruktyvi kritika welcome :)
SkepticalHippo prieš 8 metus
Man patiko :clap:
Papasakojai apie ką kanalas, kada keli video ir panašiai.
Man ir šiaip tavo video patinka, nors nei vieno žaidimo nežaidžiu. Labai maloniai susižiūri visada :D Tai norėčiau kokių įvairesnių žaidimų truputį, nes iš intro kiek supratau, tai tik The Division ir Destiny. Šiek tiek sad dėl to :(
Daugiau žaidimų manau ir subcriberių kiekį pakeltų, nes The Division/Destiny ne visi įpirks, tuolabiau jei kalbėsi apie konsolinius variantus. :worried: Tai gal siūlyčiau pabandyti kokius GTA V video padaryti ar dar kokių populiaresnių cross-platformerių pasirinkti.
CaptBrick prieš 8 metus
@SkepticalHippo ačiū už feedback! Taip kolkas tik The Division ir Destiny video darau, ateityje manau dar pridėsiu. Šiuo metu nenoriu vienu ypu per daug apsižioti. Noriu kokybei daugiau dėmesio skirti nei kiekybei. Dar reikia įsivažiuoti į rutiną, nes kolkas man labai ilgai užtrunka video padaryti. 3-5 minučių Destiny video darau 2-3 valandas :O. Pats nesuprantu kur tas laikas dingsta, atrodo prisėsiu čia 30min. ir bus done, pasižiūriu į laikrodį 2h dingo kažkur :D Anyway labai ačiū už feedback, pagalvosiu kokį dar žaidimą pridėti į repertuarą ateityje :)