Sveiki visi, kas kartą kuomet pradedu žaisti naują žaidimą, - į galvą šauna tokia mintis, jog nemokėsiu žaisti pasirinkto žaidimo. Ar taip nutinka ir Jums? Pasidalinkite savo patirtimi bei bei šios problemos sprendimo būdais kurie Jums padeda kiekvieno žaidimo pradžioje perprasti žaidimo esmę.
Mano patirtis bei problemos sprendimo būdas:
Šiaip nesu tas kuris labai dažnai žaidžia įvairiausius žaidimus, kadangi retai randu tam laiko, tačiau visgi atrandu laisvo laiko ir žaidimų pasauliui. kaip jau minėjau kas kartą susiduriu su šia problema, ir paskutiniu metu lygiai tokia pati bėda ištiko pradedant žaisti ir Clash of Clans, tačiau bandžiau žaidimą perprasti be pamokų, gidų i t.t., kadangi maniau, jog strategija yra lygiai tokia pati kaip ant seno gero žaidimo Travian, bet pasirodo klydau, kadangi šiame žaidime svarbiausia ne pagrindinio pastato lygis, o aplink esančių resursų gamyklų, sandėlių bei karių lygiai, todėl padariau pagrindinę žaidimo klaidą išnaudojęs visus rubinus ir galiausiai finale pajutau tą sunkiausią žaidimo etapą, todėl viską tęko pradėti iš naujo, skaityti pamokas, žiūrėti gidus bei pritaikyti tam tikras strategijas. Žodžiu kas kartą pradėdamas žaisti žaidimą stengiuosi informacijos apie strategijas bei visas kitas subtilybes ieškoti interneto platybėse
Darrel_ prieš 8 metus
Oi tikrai taip būna ypač su MOBA ir MMORPG žaidimais. Aš kai lol'ą pradėjau žaist visiškai nemokėjau žaist bet ir dabar nemoku ;(. O su strategais tai išvis, nelinkęs aš tokių žaidimų žaist nes prisitatau visko ir paskui neturiu ką veikt nes neber pinigų :D
b0ss prieš 8 metus
@Arvydas aš tai manau, jog žaidimai aplamai skirti tam, jog galėtum smagiai praleisti laiką, kai tokio atsiranda. Taigi, atsisėdi ir džiaugiesi siužetu, bei mokaisi/tobulėji žaidimo eigoje, kiek tai yra būtina. O gilinimasis į žaidimo strategijas, jų mokymasis, bei informacijos apie jas rinkimas nemažai laiko praleidžiant internete, man atrodo nelabai jau smagus ar įdomus laiko praleidimo būdas, tai pat ir to laiko tokiam įsigilinimui į žaidimą reikia daugiau... Mane labiau domina žaidimų istorijos, nei įvairių lygių kėlimas, ar resursų rinkimas. Tad aš paprasčiausiai renkuosi tokius žaidimus, kuriuos be jokio vargo galėčiau žaisti, atradęs tam laisvo laiko...
SkepticalHippo prieš 8 metus
Pritariu @Darrel_ dėl online žaidimų apskritai. Visada būna nemalonu pradėti naują online žaidimą, nes visi žaudžia daug geriau už tave dažniausiai. Ypač, jei žaidimas komandinis (MOBA, CSGO), tai labai greit ir iškeiktas gali būt, nors žaidimą įsirašei prieš 15 minučių.
Būtent dėl to labiau mėgstu single player žaidimus paskutiniu metu. Ten žaidi vienas, viską darai savo greičiu ir tiesiog mėgaujiesi kūrėjų padovanota istorija (kuri gali būt visiškas š...) :D
Ron prieš 8 metus
@SkepticalHippo Na aš irgi dėl to labiau mėgstu žaisti single player žaidimus, tačiau nerandu gerų žaidimų single player mode androidui, kadangi dabar pagrinde žaidžiu tik android žaidimus.
SpirgiuX prieš 8 metus
Panašiai pas mane irgi buvo su CoC :D bet apskritai, kad ir ką pradedu žaisti, visada pradžioje perskaitau duotą informaciją, nes tikrai būną gan naudingų ir įdomių subtilybių. Po to pradedu vykdyti paprasčiausias misijas (jeigu jų būna) iš kurių gaučiau šiokį tokį atlygį ir pradedu žiūrėti ko man reiks ateičiai. Apsilankau pas kaimynus (jeigu tai irgi įmanoma tam žaidime), bandau įstotį į klaną (jeigu ir tai įmanoma žaidime :D), kad apsiprasčiau su aplinka ir galėčiau bent jau šiek tiek pradėti spraustis į viršų. O tada prasideda įdomybės: pastatų tobulinimai, karių gaminimai, karai ir t.t. Ha, parašiau mano strategiją grynai ant SoC. Bent panašiai vos nedarau kiekvienam žaidime :D
Darrel_ prieš 8 metus
@SkepticalHippo Na matai mane pritraukė visi tie MOBA žaidimai :D. O dėl pranašumo tai taip, aš tiesa sakant kas karta kai mano nužudydavo rekdavau kad jie čyteriai ir panašiai nors ištikrujų jis buvo tiesiog pranašesni už manę :D