Giphy
Sveiki, galbūt vieną ar [kitą] kartą pastebėjote keistus GIF...
Iš pirmo žvilgsnio tai atrodo, kad tie paveikslėliai su niekuo nesusiję....Manau viskas prasidėjo kai maze komanda dar naudojo Slack bendravimui, ten užtekdavo parašyti /giphy [tekstas]
ir būdavo parodomas atsitiktinis paveikslėlis atitinkantis tekstą.
Kas yra Giphy? Tai paieškos sistema kuri grąžina GIF vietoj tekstinių duomenų.
Kartais paveikslėlis labai puikiai išreiškia įrašytą tekstą, o kartais tai neturi visiškai nieko bendro su tekstu kad pasidaro net juokingiau! Pavyzdžiui, paieškoje įrašiau maze
ir štai
Kartais, kai kas nors pasako kažką .... lieka tik vienas atsakymas:
Siūlau ir Jums tai išbandyti, bei pasidalinti juokingais rezultatais ;)
Norint rasti GIF, reikia nueiti į Giphy ir ten suvesti tekstą.
heicmeisterJR prieš 8 metus
/giphy [russian] /giphy russian
Gal būtu galima sužinoti ką ne taip darau?
Add :
Dėkui
SkepticalHippo prieš 8 metus
@PamParam @heicmeisterJR reikia nueiti į giphy.com ir į paieška suvesti rezultatus man atrodo, nes čia /giphy neveikia. @Bebras kažką praleido man atrodo :)
Bebras prieš 8 metus
@SkepticalHippo man atrodo taip. Bet jeigu bendruomenei patinka, dabar manau kad kodėl gi ne. Tik galbūt norėtųsi kad matytųsi ir ką žmogus norėjo parašyti.
deepfall prieš 8 metus
@Bebras ir manau būtų geras toks dalykas, žinoma - jeigu įmanomas, kad visų gif'ų rezoliucija būtų automatiškai ten suspaudžiama iki 150vX ar 200vX, nes jeigu žadat įgyvendinti tą **Giphy **funkciją forume, tai manau kad dideli gif'ai iš tiesų erzina, kai reikia scrollinti, kad peržiūrėtum normalius atsakymus, tuo labiau jeigu toje temoje būtų jų daug. :)