Nusiboto eurotruck simulator, tas pats mapas, aplinką? Tuomet išbandykit Amerika.
Nuo ETS2 beveik niekuo nesiskiria, tik mapas ir kitos furos. Ką manot?
Kūrėjas: SCS Software
Leidėjas: SCS Software; Excalibur Publishing
Sistemos: Microsoft Windows; OS X; Linux
Išleidimo data: 3 Vasario, 2016
Aprašymas
Experience legendary American trucks and deliver various cargoes across sunny California and sandy Nevada. American Truck Simulator takes you on a journey through the breathtaking landscapes and widely recognized landmarks around the States.
Game mechanics are based on the highly successful model from Euro Truck Simulator 2 and have been expanded with new features, creating the most captivating game experience from SCS Software.
American Truck Simulator puts you in the seat of a driver for hire entering the local freight market, making you work your way up to become an owner-operator, and go on to create one of the largest transportation companies in the United States.
Sisteminiai Reikalavimai:
MINIMALŪS:
Procesorius: dviejų branduolių CPU 2.4 GHz
RAM: 4GB
Vaizdo plokštė: GeForce GTS 450-klasės (Intel HD 4000)
Kietasis diskas: 3GB laisvos vietos
REKOMENDUOJAMI:
Procesorius: keturių branduolių CPU 3.0 GHz
RAM: 6GB
Vaizdo plokštė: GeForce GTX 760-klasės (su 2 GB vaizdo atminties)
Kietasis diskas: 3GB laisvos vietos
Vaizdai iš žaidimo:
Ron prieš 8 metus
Ankstyvoje vaikysteje zaidimai su furomis buvo vieni is megstamiausiu... Galbut todel, kad mano pats pirmas kompiuterinis zaidimas buvo Kelyje 2, o antras berods 18 plieniniu ratu. Dabar kuomet aplink tiek daug ivairiu zaidimu kazin ar sugrysciau prie pirmuju savo zaidimu, nors sita galbut ir ismeginsiu :)
Arnas prieš 8 metus
Laukiu, nesulaukiu... Įdomu ar panaudos ETS2 MP, ant American Truck Simulatoriaus. Būtų nesamonė jeigu reiktų vėl laukti labai ilgą laiką tam, kad galėtum žaisti online.
deepfall prieš 8 metus
Na ką, pasirodo kad ETS2 turės konkurentą.Tik va, gaila kad kol kas bus žaidimas tik Single-Player rėžimu. :(
Qiux prieš 8 metus
Žaidžiau nelabai patiko gal todėl kad pabaigos nėra o ten kur pabaigų nebūna ten gali ir 10 metų žaist tik statistika didės...
SpR1Te prieš 8 metus
ATS ir ETS2 tas pats zaidimas tik pakeista mapas,furos, nauji krvoiniai ir pns.
deepfall prieš 8 metus
@SpR1Te nu taip, nėra ko čia "išradinėti rato antrą kart". Tuo labiau tų pačių leidėjų žaidimas, tik lyg kita "saga", žmonės važinėjo po Europą, dabar važinės po Ameriką. Nenustebčiau jeigu net identiški DLC atsirastų. Pavyzdžiui kaip Going West, kuris prideda papildomai šalių į žemėlapį, nes jų negalėjo įtraukti ir taip... :D
Citadoras prieš 8 metus
Gal žaidimą ir išmeginčiau jeigu turėčiau vaira, neturiu jo ir nereikia šio žaidimo, nes man nepatinka su klaviatūra čia važinėti, sunkiau kažkaip man, su vairu kitas reikalas būtu, bet kam pirkti vairą dėl vieno žaidimo? Na aš labiau prie šaudykliu, bet kam tokie patinka tas ir išmegins, sėkmės kas mėgins :p
PamParam prieš 8 metus
O šaudykles be šautuvo įdomų žaistį su pelyte? :D | P.S yra ir LIetuvių kalba.
Qiux prieš 8 metus
Man kaip tik nuobodu važiuoji nuo vienos vietos iki kitos nežinau monotoniškas labai jokio veiksmo.... galėjo bent istorija kokie sukurti nes dabar nieko nesiskira nuo senų dalių
Qiux prieš 8 metus
deepfall, jo būtent nu nežinau kažkokie visgi manau galėjo :D aš tai daryčiau jei galėčiau nes dabar eilinis važinėjimas nuo vieno taško iki kito...
Bebras prieš 8 metus
Prisipažinsiu, turiu nusipirkęs Euro Truck Simulator 2, vienas iš nedaugėlio žaidimų kuriuos pirkau. Daug žmonių juokiasi iš simuliatorinių žaidimų, bet įsijungti muzikos ir tiesiog važiuoti - visai smagu(AFK dar smagiau). Sunkvežimis yra ko gero vienintelė priežastis kodėl tas važinėjimas įgauna šiokią tokią prasmę - nuvežti krovinį. Žaidžiau ilgai, tada atsirado MP modifikacija, važiavau ir ten, bet kažkodėl jau buvo ne taip įdomu... Nors tikėjausi kad "gyvų" vairuotojų sutikimas kelyje tikrai bus įdomiau nei botų.
Į "American truck simulator" žiūriu kaip į papildymą. Nauji žemėlapiai, nauji kroviniai, nauji sunkvežimiai. Bet išvaizda, fizika ta pati... Tikriausiai kažkada jį išbandysiu, bet nemanau kad prie jo praleisiu daug laiko :)
SpirgiuX prieš 8 metus
Na gal vairo sukimas sankryžose ir kur kitur sunkokas :\ užtat žaidimas labiau man patiko šis nei ETS2, nes amerikietiškas stilius (vietos, ypač fūros) man labiau patinka.
Bebras prieš 8 metus
TruckersMP projektas(ankščiau žinomas kaip ETS2MP) palaikys ir American Truck Simulator Online versiją!!