Sveiki, taigi įdomu ar Lietuvoje yra Windows Phone vartotojų, ar tik vienas aš čia toks?
-
Kokį telefono modelį naudojate? Naudoju - Nokia Lumia 620.
-
Kokia operacinė sistema? Šiuo metu Windows 10 M, naujausią Build'ą, kurį galima gauti naudojant "Fast Ring".
-
Ar naudojatės Windows Insider programėle, gauti ankstesnius Update'us? Taip, buvau ant "Slow Ring", dabar perėjau "Fast Ring", dėl paskutinio išleisto Update'o!'
Taip pat būtų malonu, kad pasidalintumėte kokiais naudingais App'sais. ;)
Mano pasiūlymai: PaySera, myTube, LiveGaming, Viber, Readit, Windows Central
Positive prieš 8 metus
Naudojau, bet perėjau į Android. Vis tiek pasidalinsiu.
- Kokį telefono modelį naudojate? Naudojau - Nokia Lumia 530.
- Kokia operacinė sistema? Buvo Windows Phone 8.1.
- Ar naudojatės Windows Insider programėle, gauti ankstesnius Update'us? Taip. Bet taip ir neatsinaujinau iki WP10...
Pasiūlymai: Tubecast, Messenger, AudioCloud
Citadoras prieš 8 metus
- Kokį telefono modelį naudojate? Naudoju - Nokia lumia 640XL (liktais toks)
- Kokia operacinė sistema? Dabar yra WP 8.1 buvau WP 10 bet gryžau prie senesnės.
- Ar naudojatės Windows Insider programėle, gauti ankstesnius Update'us? **Naudojau :p **
- Pasiūlymai: TwitchTV Paysera Webmoney Keeper
Darrel_ prieš 8 metus
Nors kaip ir Positive nuo Windows Phone grįžau į Android bet vis vien pasidalinsiu.
Kokį telefono modelį naudojate? Naudoju - Nokia Lumia 635.
Kokia operacinė sistema? Buvo Windows Phone 8.1
Ar naudojatės Windows Insider programėle, gauti ankstesnius Update'us? Lyg ir ir ne.
deepfall prieš 8 metus
@Positive kol sveikas telefonas, tol žadu būti su WP, bet kai tik bus proga, manau pereisiu prie iOS.
@Citadoras kodėl grįžai prie WP 8.1? Daug bug'ų pas tave buvo, ar šiaip nepatiko atnaujinimai? Nežinau kodėl, bet TwitchTV apps'ą man kur kas ilgiau krauna, nei LiveGaming, bei Stream'ai lėčiau veikia, ir tenka žiūrėti ant blogesnės kokybės, nei kad su LiveGaming. Ir norėčiau paklaust ar pas tave Webmoney Keeper yra Anglų ar Rusų kalba? Bandau nusistatyti į Anglų, bet kaip lieka Rusų, taip lieka... :D
Citadoras prieš 8 metus
@deepfall gryžau nes mažai vietos telefone buvo, wp8.1 mažiau truputi vietos ima o žaidimu truputi norisi persisiusti :D Nežinau LiveGaming nemeginau, reikės pasižiūrėti, bet TwitchTV nesiskundžiu :D Webmoney rusu kalba kai mažai per telefona naudoju tai skirtumo labai nematau +- suprantu :D
deepfall prieš 8 metus
@Citadoras tai tiesiog laikinus failus išsitrini ir padaugėja tos laisvos vietos. O jeigu dar be SD kortelės esi, tai išvis kančia tikriausiai. Nes tik pora GB lieka viskam t.y muzikai, žaidimams, programoms. Pagaliau daugėja Windows 10 Universal Apps'ų. :D
Citadoras prieš 8 metus
Na tas tai jo.... :D be SD sėdžiu ateityje reikės pasiimti nes tada iš pc galima keltis žaidimus kiek supratau :D
Darrel_ prieš 8 metus
@Citadoras Įsirašyt jų vis vien negalėsi. Per PC juos rašytis reikia su Windows Phone SDK jei neklystu.
easy_peasy_lemon_squeezy prieš 8 metus
Lumia 640 LTE
Win 8.1
Jokių update nedarau.
Naudingi apps: Notepad , visi apps su "perfect" (perfect recoder, perfect player..) veikia puikiai, necrashina ir neišsijunginėja.
deepfall prieš 8 metus
@Citadoras gali atsisiųsti per kompiuterį programėlių įdiegimo failus, įsikelti į SD kortelę ir per telefoną užbaigti instaliaciją, tačiau yra nemažai programų - žaidimų, kurių failų tiesiai iš Windows Store, per kompiuterį atsisiųsti negali.
@easy_peasy_lemon_squeezy - perfekcionistas? :D
deepfall prieš 8 metus
@deepfall smagu, jog padėjau. Taip pat malonu būtų pamatyti jūsų Home Screen'ą, gal įdėjų vienas iš kitų pasisemsit, tuo pačiu ir aš. :D
Maniškis: Windows Phone Home Screen
deepfall prieš 8 metus
@Citadoras tai aš naudoju Windows 10M, tą patį gali ir per W 8.1 pasidaryt, tik neina užsimesti permatomomo fono, keisti plytelių skaidrumo ir panašiai. :)
b0ss prieš 8 metus
WP 10 versijoj buvo pradėta virtualizuoti Android OS, dėl plataus jos programinės įrangos palaikymo, kurio baisiai trūko WP. Taigi, ar kas nors kasinėjotės giliau? Ant kiek tą Android'ą tame WP galima išnaudoti? Kai svarsčiau kokį telefoną įsigyti, nemažai galvojau apie WP, dėl jame randamų dviejų OS (kiek girdėjau gandų, tai bus ir iOS palaikymas), tad kaip ten yra iš tikrųjų?
deepfall prieš 8 metus
@b0ss buvo gandai, kad bus palaikomos dvi OS t.y Android ir Windows Phone, bet kol kas tokio dalyko nėra. Jeigu tau reikia pigaus ir patvaraus biudžetinio telefono šiuo metu, gali pirkti. Jeigu tavo poreikiai kitokie tai dar reikėtų palaukti kol Microsoft susims, ir atsigręš į WP bendruomenę, nes dabar per daug užsiėmę Apps'ų kūrimų ant Android, bei iOS ir pačiais Windows 10. :D
deepfall prieš 8 metus
@Citadoras tai pasižiūrėk kokią tavo telefonas kortelę palaiko, manau užtenka kad ir kokių 8GB, Kingston - 1a.lt parduotuvė
O iš žaidimų gali pamėginti: Asphalt 8: Airborne, Temple Run 2, Dead Earth, Six-Guns, Real Steel
Sneroq prieš 8 metus
- Kokį telefono modelį naudojate? Microsoft Lumia 640XL
- Kokia operacinė sistema? Windows 8.1
- Ar naudojatės Windows Insider programėle, gauti ankstesnius Update'us? Ne.
deepfall prieš 8 metus
@Citadoras Asphalt 8 žaidimui internetas nėra būtinas, jo reikia tik pirmam kartui, kol parsiunčiami visi žaidimo failai: trasos ir pnš. :)
deepfall prieš 8 metus
@Citadoras tiek ant PC, tiek and WP viskas be problemų ir be interneto veikia :+1: :D
deepfall prieš 8 metus
@Citadoras ne, nereikia. Eini į Personalizavimas ir ten viską keiti, t.y "Spalvos" ir "Pradžia"
Citadoras prieš 8 metus
@deepfall Va mano menas, veliau reikės kažkaip gražiau susidėti :D Dėkui, padėjai ^^ ! Darbalaukis WP10
deepfall prieš 8 metus
@Citadoras neblogai visai, davei ir man neblogą įdėja - pasinaudosiu. Beto kaip keistai man ant Windows Phone, tie fiziniai mygtukai įtaisyti pačiame OS. :D
deepfall prieš 8 metus
@Citadoras šlykščiai atrodo, geriau kai pačiame telefone yra įtaisyti, o ne į patį OS įkišti... :D
Pora apps'ų skirtų melomanams: Spotify, Deezer, Digitally Imported, 8tracks, Audiocloud.
Frixo prieš 8 metus
Naudojau, bet perėjau į Android.
Kokį telefono modelį naudojate? Nokia Lumia 520.
Kokia operacinė sistema? Windows Phone 8.1.
Ar naudojatės Windows Insider programėle, gauti ankstesnius Update'us? Ne.
Pasiūlymai: Messenger, Livegaming, net nepamenu tiksliai kokius app'sus naudojau.
Lumia 435 salone naujas apie 50-60 eurų. Telefonas pilnai laiko iki 2 parų taupant ir iki maždaug 20 valandų netaupant. Už 50-60 eurų gauni gan gerą telefoną, su kuriuo gali žaisti visiškai visus žaidimus be jokio lag. Nesuprantu, kodėl žmonės dairosi į tuos android. Win 8.1 tikrai gan greitai sukasi. Vat pvž. Asphalt 8 ant Lumia 435 :D Spaudžiu Like:
Ir dar vienas faktas: Lumia 435 turiu nuo vasaros pradžios maždaug. Nei karto nesugedo, nereikėjo nešti į garantinį ir baterija vis dar labai puikiai laiko, tad Microsoft kokybė yra tikrai aukštos klasės.
Jeigu kas galvojate apie telefono pirkimą, patariu pabandyti Lumia 640 LTE. Su ekrano apsauga ir tikrai vertas dėmesio
deepfall prieš 8 metus
@easy_peasy_lemon_squeezy tikriausiai dėl žaidimų ir apps'ų pasirinkimo. Pats pirkau Windows Phone, nes man kaip ir pakanka svarbiausia yra pagrindiniai dalykai kurių man reikia. Bet kitų poreikiai yra didesni, jeigu Windows Store, bei Google Play Store susilygintų savo programėlių, bei žaidimų skaičiu, net neabejoju, kad daugiau žmonių pereitų prie Windows Phone. :)
Darrel_ prieš 8 metus
@easy_peasy_lemon_squeezy Pirmoji priežastys kodėl aš grįžau prie Android tai kad jis sakyčiau nėra labai customazible (nežinau kaip rašosi :D) o keitinet savo telefono išvaizdą man visai patinka. Antroji priežastys nėra daug apps'ų ar žaidimų kuriuos aš galiu žaisti ant Android. Trečioji priežastys tai kad iš interneto siųstų žaidimų įsirašyt pagrinde ir negali.. Buvau pasidaręs kad eitu įsirašyt iš PC bet ir tai leido tik 2-3 atsisiust o paskui error'us mestdavo kad perdaug jau programų jau įrašyta per PC ir panašiai.
- most customizable
- customization apps
- customize your phone
Kai išleis Win 10, į Windows store bus įdėtos Android ir Iphone aplikacijos. Aš visada sakau taip: Reikia geresnės kameros? Nusipirk fotoaparatą. Nori žaisti žaidimus? Nusipirk konsolę, xbox, ps ar tetrį. Patinka klausytis muzikos? Nusipirk mp3 player. Telefono paskirtis: Skambinti, naršyti internete ir rašyti sms. Android tos visos modifikacijos apkrauna RAM, eikvoja baterija - nieko gero. Windows mobile yra gan stabili sistema. Visos beveik Lumia sukasi su 1 GB RAM ir sukasi puikiai. O Androidui su Lolipop 1 GB RAM yra mažai, bus lagas. Tad iphone arba windows phone - man atrodo gan stipriai. Android labiau skirti pažaidimui.
Darrel_ prieš 8 metus
@easy_peasy_lemon_squeezy Telefoną turiu su 3GB ram o planšetė su 2GB ir man per akys jų :D. O ir marshmallow jau greit bus ant daugumos android telefonų.
deepfall prieš 8 metus
Na ką, per pastaruosius 2 mėnesius Microsoft išleido keletą Update, Windows Insider programėlės naudotojams, ką galiu pasakyti, kad su kiekvienu Update, telefono operacinė sistema (Windows Phone 10) tampa vis stabilesnė, tačiau gaila, kad tolimesius Update, pradeda riboti senesniems modeliams pvž Nokia Lumia, negauna "Fast Ring" Update tą pačią dieną, kuriuos gauna 950, 950XL, 550 telefonų savininkai.