Sveiki, internete pasklido kalbos, jog atsirado dar vienas žaidimų trasliacijų autoriaus XpegASAS pasekėjas slapyvardžiu PinkSEL kuris bandys pagerinti visų laikų Lietuos žaidimų transliacijos rekordą kuris truks 100 valandų (dabartinis rekordas priklauso kaip žinoma XpegASAS kuris žaidimą transliavo 96 valandas).
Transliaciją gyvai galite stebėti: https://www.twitch.tv/pinksel
Klausimas būtų toks: Ką manote apie tokius išbandymus ir ar ryžtumėtės tokiems įšūkiams?
Darrel_ prieš 8 metus
Kiek girdėjau tas Pink'as miega jau pirma para tai nemanau kad jis atlaikys. O kalbant apie tokius išbandymus tai yra rizikinga, tai kad jeigu gersi energetinius, sėdėsi be mankštos tai ilgai jis nelaikys. Ne tik kad atsijungs bet ir bus išvežtas į ligoninė.
Ron prieš 8 metus
Pilnai sutinku su tavimi, ir manau, kad tai daryti tiesiog kvaila. Gerai, vienas žmogus pabandė, jam pavyko. Dabar atsirado dar vienas jo pasekėjas kurio likimas dar neaiškus. Reikia kartais pagalvoti kas bus kitas šio ilgalaikio transliuotojo pasekėjas. Manau, jog tai daryti dėl trumpalaikio mažos audotitorijos populiarumo tiesiog kvaila, kadangi tai darydami "gineso rekordininkai" gali labai greitai atsidūrti ten kur turbūt mažiausiai norėtų atsiūrti.
SkepticalHippo prieš 8 metus
And so it begins...
XpegASAS - padarė, puiku. Bet vietoj to, kad įspėtu visus, kad yra žalinga sveikatai, reikia laikytis rėžimo, valgyti, pajudėti kartas nuo karto, neužmiršti nusiprausti ir t.t. jis kartas nuo karto pasakydavo "padaryyyys pegasinis kas če tėra". Įdėja buvo gera, bet egzekucija įdėjos labai prasta...
Dabar dėl to ir turim tokius rekordų siekėjus visur ir manau, kad jų dar ir daugiau bus. Nebuvo pakankamai pabrėžta žala daroma sveikatai su tokiais dalykais. Man asmeniškai patiko Karaliaus nuomonė šituo klausimu.
Anyway, man atrodo, kad PinkSEL naudoja viewbot sulaukti papildomo dėmesio ir kad tikriausiai neištemps 100 valandų.
Citadoras prieš 8 metus
Gerai, jisai išpopulerės, bet poto greitai dings tie pagal mane, o aš siekiu tai kitaip, su paprastais streamais :D bei ne twitche streaminu noriu kažko naujo, o ne ten kur visi sėdi ^^ Kappa nu sėkmės jam tiktai galiu palinkėti..
Ron prieš 8 metus
@SkepticalHippo XpegASAS galbūt to ir nepasakė, tačiau parodė, ir po šio įšūkio pasakė, jog per visą tą laiką savoms reikmėms skyrė +- 1 valandą, todėl šiam pasekėjui tai turėtų būti svarbu.
Darrel_ prieš 8 metus
@Arvydas Savo facebook puslapyje jis parašė kad niekam nepataria daryt tokio stream'o ir kad tai yra rizikinga. O tas PinkSEL tikrai neatlaikys nes jeigu Pegasas ten stebuklingų būdų atlaike 96h kai jis ankščiau buvo sportininkas ir yra gal apie 10 metų vyresnis už ta PinkSEL bet dabar matosi kad jam ne kas. Skundžiasi kad galva skauda, kosėja - spėju pasekmės po stream'o. Tai tas PinkSEL max dvi paras atlaikys.
Klonas prieš 8 metus
Čia kaip užburtas ratas, kol niekas rimtai neprisižais. Viskas dėl pinigu, tame twitch yra kažkoks arabas naftos magnatas kur donatina po mažiausei 10k eurais. Vienam lenkiui 30k euru padonatines yra :D
PamParam prieš 8 metus
Per tiek laiko kaikurios smegenų lasteles gali susigadintį negrįžtamai, užsieni po 20 30k surenką o lt 2.7k bent jau, pegasas kažkur tiek surinko. http://theweek.com/articles/473235/teen-hospitalized-after-4day-videogame-binge
SpirgiuX prieš 8 metus
Na aš asmeniškas 50\50. Pirma esu prieš, kad gadinasi sveikata (kurios jokie pinigai nenupirks), o antra, tai, kad namiškiai pradeda jaudintis. Nėra to blogo kas neįšeitu į gerą: žmogus gali parodyt kokios jo galimybės, kiek ryžto ir pnš. Turi.
Darrel_ prieš 8 metus
SpirgiuX prieš 8 metus
@Darrel_ Žinau, dar lygtais priešpaskutine ar paskutinę dieną čia ~7:30 ryto, nes tuo metu įsijungiau ir jis šnekėjo telefonu su ja xd labiausiai man patiko, kai jis apie mamą pradėjo šnekėt "Ji vadovaujasi 2 taisyklėm: 1. Ji ateis pas mane ir nuvys nuo kompo. 2. Taisyklė: jeigu jai nepavyks, ji vistiek vadovausis 1 taisykle" nu kažkaip taip :D
deepfall prieš 8 metus
Gerai temoje parašyta "žaidimą transliavo 96" valandas. Nes kiek nuėjus į XpegASAS steam'ą, tiek įjungtas žaidimas, ir žmogus prie ekrano merdėja, bando sąkinį suregzti. Čia labiau išsedėjimo prie kompiuterio rekordas, nei kad žaidžiamo žaidimo rekordas... Galbūt 1 dieną, jis ir žaidė, bet visas kitas dienas tiesiog merdėjo prie to kompiuterio, tai koks tikslas viso šito? Gauti keletą EUR ant alaus? Tuo labiau, keista, jog žmonės donate'ina nors nieko įdomaus ten neparodo... Tikriausiai tik dėl to, kad "lietuvis" ir "žaidžia" 100 val be miego :D
Klonas prieš 8 metus
pinksel šita veikėja greičiau mama nuo kompo nuvis, negu jis tas 100 val prie pc praloš :D
Ron prieš 8 metus
Katik kelioms minutėms buvau įsijungęs jo transliaciją ir pataikiau ant to momento kuomet jis sakė, jog gyvena vienas.
Ron prieš 8 metus
Daug galvojau koks šio įšūkio tikslas, ir galiausiai priėjau tinkamiausią išvadą, jog ateityje būtų ką vaikams papasakoti :D
PamParam prieš 8 metus
@Citadoras pinigus gauną, jau kokių 100€ pridonatino jam, top 5 donatoriai jau 40€ pas ji. O dar tie kur į topus nepapuole po 1 ir 3 € donatine... Pegasas 2k+ € susirinko, bet šitas mažiau surinks, nes jau neidomų ir tokio populiarumo nesulaukė kaip pegasas
deepfall prieš 8 metus
@Citadoras geriau trumpiau, bet sveikiau. Žinoma, Steam'as nesulauks tokio populiarumo ir gal net nesurinksi išvis jokių pinigų iš donation'ų, bet sveikata svarbiau, nei pinigai. Nes kad ir kiek surinktum, kažin ar užtektų tiek sveikatos gydymui. :)
PamParam prieš 8 metus
Dėl sveikatos sutinkų, bet 24h streamas jau prastas iššukis, kai korėjoi ir po 150h sėdį, bet ir ten dažnai neišsėdi tiek, kominius išneša iš namų.
Citadoras prieš 8 metus
@PamParam Kodėl prastas? Kad lengva išsedėti? Ne visiems lengva, man asmeniškai nei lengva nei ką, esu ne viena karta 24h nemiegojas, bet vistiek kažkoks iššukis, o nedaryti po 100h stream, nes tikrai kara kiri viena diena bus, aišku kaip Pegasui tai nemanau, jam ir taip miego mažai reikia. :D
Scarletas prieš 8 metus
Įsijungiau ir išjungiau. Žmogutis sėdi ir stream'ina tik dėl to, kad reikia. Per 10 minučių, tai išgirdau tik pora sakinių. Toks įspūdis, lyg norėtų užsidirbti, o ne rekordo siekti ar linksmai praleisti laiką.
Bebras prieš 8 metus
@Scarletas Aš irgi nusprendžiau šį kartą pažiūrėti.... Kai aš LoL nesuprantu tai visiškai jokio įdomumo žiūrėti. Karts nuo karto atsako į klausimus komentaruose... O be to, jokio daugiau bendravimo.
deepfall prieš 8 metus
@Scarletas nesiginčyju, bet retai vyksta geri turnyrai, 2-3 į metus t.y ESL, DreamHack. O jeigu dar pastatai tai širdis iš krūtinės gali iššokti... :D
geltonakatė prieš 8 metus
Visų atsakymų neskaičiau, tai atsiprašau jeigu kas jau buvot parašę :D xpegeso nebuvo užfiksuotas kaip oficialus rekordas, tai realiai jis tuom nieko nepasiekė
Bebras prieš 8 metus
@geltonakatė manau kad pasiekė populiarumo daugiau. Bei šiek tiek uždirbo pinigų ;)
Dar kartą šiandien įsijungiau tą PinkSel... Tikrai nuobodu. Praktiškai nešneka, kažkoks skandalas lyg buvo kad 40 minučių "į dušą" ėjo ir grįžo sausas...
KSoorak prieš 8 metus
@Bebras tai jis trumpam nueina nusnūsti, vis dėl to sukta gyvatė. :D
Šią naktį buvau sumąstęs nueiti pažiūrėti į jį apie 3 valandą nakties, tai sėdėjo toks visas mieguistas ir net atsakyti į klausimą nesugebėjo. Aplamai dabar prasidės visas tas bumas šitų dalykų, visų mintys sutampa "Jeigu vienas užsidirbo iš to, tai ir man pavyks", manau greitu laiku dar ne 1 toks asmuo bus, tačiau kitiems žmonėms pradės nusibosti ir visi tie "donate" pasibaigs, jeigu per tas 4 paras sugebės surinkti tuos varganus 100€ tuomet jau turėtų būti laimingi. Tačiau atsižvelgiant į sveikatos žalą, tai nemanau jog apsimoka dėl tokios sumos padaryto tokią nesąmonę, gal dabar jiems labai ir nepasijaus, bet manau su laiku tikrai pradės gailėtis dėl tokių vaikiškų nesąmonių. :)
PamParam prieš 8 metus
@KSoorak Ne taip ir lengva paimti tiek nemegojus ir nusnustį 20min, pats pagalvok, jei nemiegotum tiek daug ar tu atsikeltum po tų 15min nusnudimo, atsikeltum gal bet sunkiai ir dar prasčiau jaustumeis. Nebent į šaltą dušą nebent vaikšto, arba koksa šnioja :D
Dėl pinigu nesijaudink uždirbs ir virš 1000€ kaip ir pegasas, pradės ant galo 50 ir 100€ donatinti :)
PamParam prieš 8 metus
@Citadoras ir po 30 - 50h nemiegojimo, po 20 min ez atsikelt gali? abejoju :D
Citadoras prieš 8 metus
@PamParam Žinok aš atsikelčiau :D tiktai kad akys būtu išvargusios o daugiau tai dzin :D aišku akys būtu visos raudonos, žiūrint ką veikiu aš prie pc, pvz kai sedėjau su draugu prie pc 40h taip yolo nestreaminom dar nei ką su low pc sedėjom abudu :D tai lošėm 7DTD praktiškai visą laiką kartais iterpdami dar CS:GO :D Žinok kai užkabina koks geras grajus gali lošti ilgai ir neima miegas. Bet aišku kalbame apie 100hrs, aš asmeniškai tikrai neištverčiau ~3-4paras taip galėčiau, bet daugiau aš fiziškai nenorėčiau testi, nes bijočiau kas gali man vėliau būti, sveikata man svarbesnė :D kiti gali rizikuoti jeigu yra užtikrinti :D [atsarga gėdos nedaro] Kappa
Bebras prieš 8 metus
@PamParam Kažkada žiūrėjau mitų griovėjus jie eksperimentavo su bemiegėmis naktimis ir naktimis su trumpomis(10-20) minučių pertraukomis. Nors iš karto po trumpo miego nuotaika buvo blogesnė, bendri rezultatai parodė kad geriau trumpos pertraukos nei jokio miego. Radau ir minėtą Mitų griovėjų seriją: Deadliest Catch
deepfall prieš 8 metus
Dar jis gyvas? Ir toliau trash talk'ina? Bet kiek matau tai tik webcam įjungtas, o jokio žaidimo net nestreamina. Turėtų būti TV Talk Show kategorijoje. :D
deepfall prieš 8 metus
@Bebras suprasčiau, kad jis 1-2 paras būtų iš eilės žaidęs, bet kiek nueinu tiek juodas ekranas, išėjęs kažkur arba afk'ina pagrindiniame meniu. Twitch'as turėtų neleisti Streaminti daugiau, nei 24 val iš eilės, ir taip prisidėti prie žmonių sveikatos saugojimo, bei tokių nesąmoningų stream'ų naikinimo. :D
Optimist78 prieš 8 metus
Ar jau galima oficialiai skelbti šią temą, kaip temą, surinkusią daugiausiai komentarų? :D
Scarletas prieš 8 metus
@Optimist78 Galima, tačiau mano nuomone jis vis tiek nesulauks žiniasklaidos dėmesio kaip XpegASAS :D
deepfall prieš 8 metus
WoW, liko vos tik 5 valandos! :D Bet jo vis tiek nėra prie kompiuterio, kaip aš čia pataikau pažiūrėti jo Stream'ą, kai jo net nėra. HYPE HYPE HYPE! :D
deepfall prieš 8 metus
Kas nors žinot kiek maždaug jau žmogus surinko iš Donationų? Matau yra keletas Donations po 100€+
Optimist78 prieš 8 metus
@Stevis :joy: :joy:
Kažkaip gaila net, tiek buvo ir dabar va išjungė.. :joy:
PamParam prieš 8 metus
Citadoras prieš 8 metus
Bet būtu turėjas nors pastovius ~20žiūrovu o dabar vėl viską pernaujo?? :D arba net nebebandys streaminti :D pats kaltas kad botino :)
deepfall prieš 8 metus
@Scarletas o kiti sako, kad išstreamino 101 val. Klausyk čia visų bobučių pasakų, net nemanau kad jis "teisėtai" išstreamino tą 100 val, nes tam tikrais momentais Stream išvis neveikė, bet laikas tikriausiai pas jį ėjo vis tiek. :) :D
Darrel_ prieš 8 metus
Jeigu jis nekarto nebuvo atsijungęs prie facecam'o tai garantuoju kad jis ištikruju 100h neišstreamino nes po 60h bent jau tikrai snaust norėtusi žiauriai o ypač žaidžiant nes tai labai vargina akys.
deepfall prieš 8 metus
@Scarletas jeigu būtų sustabdęs laika, kai jis "šūdmaliauja" kiekvieną kartą, tai iš to 100 hrs, gal liktų vos apie 30 hrs. :D
Ron prieš 8 metus
Oho kokia aktyvi tema :) Smagu matyti tiek daug komentarų bei temos peržiūrų! :)