Š.M Sausio 29-31 dienomis. Vyko pasaulinis žaidimų kūrimo renginys. Kuriame dalyvavo daugiau nei 300 žmonių Kaune,Klaipėdoje,Vilniuje. Kur buvo kuriami visokiausi žaidimai pagal duota tema. Tema buvo paskelbta prasidėjus "GameJam" Š.M tema buvo: Rituals (Ritualai).
Kadangi buvau Vilniaus GameJam dalyvis tai galiu papasakoti apie savo game ir Vilniaus gamejam. vilniuje buvo suskaičiuoti 43 skirtingi žaidimai, žaidimų prototipai. kuriuos galima buvo visiems išbandyti. visa game jam vyko transliacija čia. Gamejam nėra skritas tik kurti žaidimams. tai buvo renginys suvesti žmones panašaus mąstymo. Net nebūtina kažką mokėti. Tarkim aš gavau tiek daug motyvacijos kurti,mokytis. Kad galėčiau pasirodyti geriau kitais metais. Ir susipažinau tikrai su šauniais žmonėmis.
Kadangi manau visi norėtu pabandyti gamejam žaidimus? tai manau galimą viska būtu rasti čia: Vilnius Kaunas Klaipėda
Mano pačio game
Atsiprašau už rašybos klaidas, jei tokiu rasite. manau tikrai rasite. iki kito karto! ~Salniukas
Renginio organizatoriai
Ron prieš 8 metus
Teko domėtis šiuo renginiu, tačiau neteko išbandyti kūrėjų žaidimų, nors iš tiesų labai norėčiau. Smagu, kad yra organizuojami tokie renginiai skatinantys atskleisti savo gebėjimus šioje srityje. Pats šiuo metu taipogi esu susidomėjęs žaidimų kūryba, todėl manau, jog tai mane dar labiau motyvuos.