Šiandien šniukštinėdamas per internetą sugalvojau patikrinti savo origin accountą ir pastebėjau gan tikrai naudingą dalyką! Nemokamas "Need For Speed: Most Wanted 2012" Origin'e! Jums tereikia užsiregistruoti (jeigu turit - prisijungti), paspausti "Download Now" ir vuole! Jūs jau turit jį dykai!
Nuoroda: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/nfs-most-wanted-2013/pc-download/base-game/standard-edition Siūlau paskubėti, nes nemokamai šis žaidimas bus ribotą laiką (kai jau pasiimsit jis jums priklausys visam). P.S. Atsiprašau jeigu ne tokį temos tipą paėmiau :D
easy_peasy_lemon_squeezy prieš 8 metus
Geriausia dalis yra Black Edition su bonus. Čia yra paprasta dalis. Tikrai neverta prasidėti su Origin. Kai pilnas internetas yra šio žaidimo įvairiausių modifikacijų
deepfall prieš 8 metus
Viename žaidėjų forume teko išgirsti visai kitokią nuomonę. Jog čia yra šū*** ir pati blogiausia NFS dalis, kurios neverta imti net nemokamai, nes yra ant Origin. O man ši dalis irgi viena iš geriausių. :+1:
SpirgiuX prieš 8 metus
@deepfall Pritariu tau :+1: man apskritai visos NFS dalys patiko. Mano manymu daugiausiai visi peikę žaidimą, nes 1 pasakė ir visi kiti iš paskos. Bandos jausmas. Iki šiol žmonėms (žaidėjams) sunku išaiškinti, kad tu neatėjei peikti ir pnš. o tu atėjai žaisti, praleisti smaigiai laiką. Bėja dovanotam arkliui į dantis nežiūrima :) smagaus žaidimo!
Rin prieš 8 metus
Laikas sugrįžti į senus laikus ir palakstyti kaip bepročiui pro gatves :D Dėkui, kad pasakei, dabar turėsiu ką paveikti, kai internetas bus dingęs :+1: