Šiandien šniukštinėdamas per internetą sugalvojau patikrinti savo origin accountą ir pastebėjau gan tikrai naudingą dalyką! Nemokamas "Need For Speed: Most Wanted 2012" Origin'e! Jums tereikia užsiregistruoti (jeigu turit - prisijungti), paspausti "Download Now" ir vuole! Jūs jau turit jį dykai!
Nuoroda: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/nfs-most-wanted-2013/pc-download/base-game/standard-edition Siūlau paskubėti, nes nemokamai šis žaidimas bus ribotą laiką (kai jau pasiimsit jis jums priklausys visam). P.S. Atsiprašau jeigu ne tokį temos tipą paėmiau :D
easy_peasy_lemon_squeezy prieš 10 metų
Geriausia dalis yra Black Edition su bonus. Čia yra paprasta dalis. Tikrai neverta prasidėti su Origin. Kai pilnas internetas yra šio žaidimo įvairiausių modifikacijų
deepfall prieš 10 metų
Viename žaidėjų forume teko išgirsti visai kitokią nuomonę. Jog čia yra šū*** ir pati blogiausia NFS dalis, kurios neverta imti net nemokamai, nes yra ant Origin. O man ši dalis irgi viena iš geriausių. :+1:
SpirgiuX prieš 10 metų
@deepfall Pritariu tau :+1: man apskritai visos NFS dalys patiko. Mano manymu daugiausiai visi peikę žaidimą, nes 1 pasakė ir visi kiti iš paskos. Bandos jausmas. Iki šiol žmonėms (žaidėjams) sunku išaiškinti, kad tu neatėjei peikti ir pnš. o tu atėjai žaisti, praleisti smaigiai laiką. Bėja dovanotam arkliui į dantis nežiūrima :) smagaus žaidimo!
Rin prieš 10 metų
Laikas sugrįžti į senus laikus ir palakstyti kaip bepročiui pro gatves :D Dėkui, kad pasakei, dabar turėsiu ką paveikti, kai internetas bus dingęs :+1: