Sveiki, sklindo gandai kad lietuvoje hitboxe nieko gero nepasieksi? Norėčiau paklausti jūsų nuomone, ar apsimoka kažką siekti hitboxe, ar lankysis žmones ar tiktai svečiai kokie nors ateis pasižiūrės ir išeis? Galima paklausti jūsų nuomone kur jūs patys streamintumėte ar streaminate? Lauksiu verdikto iki vakaro. (klausimas ne į tema kurioje pusėje galima rasti paveiksliukus emocijas? :D ) ar čia jų beveik nėra?? ^^
SpirgiuX prieš 8 metus
Asmeniškai man Twitch yra patogesnis. Ir viskas :D Hitbox'e man dizainas labiau patinka, tai man "jaukiau" žiūrėti tuos stream'us. Esu 50/50.
Vilmokas prieš 8 metus
Vien tik pagalvojus, kad reikės kurtis naują vartotoją, kitoje transliacijų platformoje, galvą skauda Kappa Twitch be abejo geriausias, bent jau kol kas. Šiuo metu, apie kitas platformas, net nėra prasmės galvot.
deepfall prieš 8 metus
Jeigu neįdomiai Stream'ini tai koks skirtumas ar HitBox'e ar Twitch'e ar Shduitche darysi tai. Mano nuomone, hitbox'e lengviau prasimušti, nes ten kur kas mažiau Streamer'ių ir į tavo kanalą gali užeiti daugiau žmonių, nei kad į Twitch dėl peržiūrų skaičiaus, jeigu savo Stream'o visiškai niekur nereklamuoji. :)
Vilmokas prieš 8 metus
Nemanau. Ne esmė, kad kanalų mažiau, bet atsimink, kad žiūrinčių žmonių mažiau. Todėl šansai išpopuliarėti tikrai nėra didesni.
Bebras prieš 8 metus
Tiesą sakant, kol @SkepticalHippo nepridėjo "hitbox" į beta maze, aš net nežinojau kad toks egzistuoja :octopus: Tai manau kad Twitch daug populiaresnis.
Citadoras prieš 8 metus
Gera diskusija yra, įdomu įdomu, ar įmanoma suringti žmones kurie žiūrėtu tave hitboxe? :D Nes twitche tai tikrai gal ir atsirastu, bet žiūrint ką streamini ir kaip streamini, net nežinau kurį galutini varianta pasiringti abudu patogus :/ Bet ten hitboxe mažai LT ir mažai kas pagal mane pastebės :/ o iš kitų šalių ateis ir išeis naudos mažai ;/
deepfall prieš 8 metus
@Citadoras daryk angliškus Stream'us. Žaisk naujus žaidimus, kurie vos tik išeina ir yra ant bangos. Iškart susilauksi dėmesio. :)
Vilmokas prieš 8 metus
@deepfall Nu bet tai kaip tu nesupranti, kad ten žiūrovų nėra tiek pat, kiek twitche.... -.-' Koks skirtumas, kad kanalų žymiai mažiau, bet žmonių irgi žymiai mažiau. Jei žiūrovų būtų toks pat skaičius, tada aišku hitbox lengviau išpopuliarėti. Bet Taip nėra. Ne gi taip sunku suprast.. -.-
Citadoras prieš 8 metus
Aš manau tada gal reiktu taip griežtai pereiti ant Twitch, nes lietuvių kiek streaminu tai labai mažai, o kaip bus twitche pamatysime :)
Vilmokas prieš 8 metus
@deepfall Nepatingėjau ir paskaičiavau truputi, kad suvoktum kokie skaičiai yra, nes šneki, taip, lyg tas htibox būtų koks belekaip geras būdas išpopuliarėti. Taigi, skaičiavau kiek iš viso žmonių, žiūri bet kokį stream kanalą. Hitbox - 14.000, susumuoti visų kanalų žiūrovai, kurie turi daugiau nei 15 žiūrovų. Twitch - 426.000, susumuoti visų kanalų žiūrovai, kurie turi daugiau nei 3.500 žiūrovų. Išvada. Išvežti Hitbox miškan ir užkast.
Ignas prieš 8 metus
aišku, kad twitch :D daugiau žino, paprastesnis, geresnis dizainas/patogestnis.