Šiaip neturėjau ką veikti, sakau reikia pasidalinti, gal sulauksiu kokios kritikos ar pnš. Ir jei kas iš jūsų irgi užsiima piešimu, ar bandėte piešti nuo tamsių tonų, einant prie šviesių? Nes visi esame manau įpratę pradžioje nupiešti, ką nors, tik tada dėti šešėlis ir pnš. Nes šitą darbą, kaip tik taip ir pradėjau. Jei kas rašysit, kad kokia dalis nėra lygiai tokia pati, kaip nuotraukoje, tai galit nesivarginti, juk lygiai taip pat ir nepadarysiu. Duh...
deepfall prieš 8 metus
Visai neblogai, čia su plančete pieši? Beto nesuprantu kas ten palei kairę veido pusę kabo? Seni kontūrai? Nes atrodo kaip voratinkliai. :D
Rin prieš 8 metus
Damn, gerai atrodo. Tik kairioji akis įdomiai atrodo :D kaip su kokiu fanaru, bet jei rimtai kalbant tai tikrai geras darbelis. Jei žadi spalvinti tai labai norėčiau ir nuspalvintą pamatyti ^^.
Vilmokas prieš 8 metus
@Rin Nežinau ar spalvinsiu, turbūt ne, nes tik šiaip piešiu beleką dabar, kad mokytis formas ir pnš. Kad daugiau vaizdų galvoje turėčiau. @deepfall Dabar dar nėra baigtas, todėl matosi ten šone sketch'as truputi. Bet ir nesistengsiu labai švariai visko daryt, nes ne kam nors dirbu, o tik šiaip mokinuosi.
CodeMenas prieš 8 metus
Wow, labai man patinka toks stilius. Tikrai grazus darbas ir nemanau jog verta spalvinti.
Vilmokas prieš 8 metus
@SkepticalHippo I have no idea.. :) Pradėjau su goblinais, dabar Orc'us piešiu. Nežinau kodėl. Bet dalykas tas, kad jie struktūra panašūs į žmones, kas irgi gerai, ir turi fantastinių visokių dar detalių. :) O žmonių veidus man žiauriai nesiseka piešti, nemoku dar. :) Manau, kita karta piešiu ką nors kitą. :D Be to dar didelę įtaką daro ir kiti artistai. Daugiausiai ir matau gal visokius fantastinius monstrus, todėl ir kopijuoju orc'us bei goblinus. :)
SkepticalHippo prieš 8 metus
@Vilmokas teko girdėti kažkada, kad norint tikrai gerai mokėti piešti žmones reikia teorinių piešimo žinių (piešimo mokykla ar aukštesnysis išsilavinimas meno srityje), čia tiesa, dažnai būna "nežinau kaip" momentai? Kokie sunkumai tau pačiam didžiausi bandant kopijuot žmogišką struktūrą?
Vilmokas prieš 8 metus
@SkepticalHippo Tai kol kas aš beveik nieko nemoku, tai man daug kada būna taip. O norint mokėti piešti, nebūtina visiškai nieko baigti. Ne vienas streameris iš twitch sako, kad reikia tiesiog įdėti daug darbo. Yra keli streameriai, kurie mokėsi visai kitų dalykų, o po to savarankiškai pradėjo mokytis digital art ir dabar dirba šioje srityje. Tiesiog reikia mokytis ir viskas. Norint mokėti piešti žmones, reikia mokytis anatomiją.
Gedriau prieš 8 metus
Puiki pradžia :) Kur galėtume pamatyt daugiau tavo darbų?
"Ir jei kas iš jūsų irgi užsiima piešimu, ar bandėte piešti nuo tamsių tonų, einant prie šviesių?" bent jau aš visada pradedu nuo tamsiausių tonų ir po truputį einu link šviesesnių. Keletą kartų esu bandęs pradėt nuo šviesių.. Visiškai nepatogu :D