Sveiki, taigi prasidėjo Steam'e dar vienas išpardavimas "Lunar New Year Sale"
Ar žadate kažką pirkti? Steam Sale vyks iki kito penktadienio!
Kol kas pats nusipirkau keletą Counter-Strike žaidimo kopijų. ;)
SpirgiuX prieš 8 metus
Labai norėčia nba2k15 arba wwe2k15 :) bėja jeigu ne paslaptis kam tau tas cs condition zero? :D
SkepticalHippo prieš 8 metus
Kažin bus vėl CSGO sale? Nes po išpardavimų pasidaro neįmanoma žaist pirmą mėnesį :( Norintys smurfinti ir cheateriai prisiperka accauntų ir rektina low rank scrub'us, tokius kaip aš :crying_cat_face:
Šiaip per šį sale manau papildysim savo žaidimų fondą šiek tiek :D Įdomu būtų sužinot kokių žaidimų patys žmonės norėtų ateinančiuose konkursuose :)
Ninja edit:
Rin prieš 8 metus
Taip noriu pora žaidimų nusipirkti, bet mano kortelės galiojimas baigėsi tai reikia atsinaujinti tai dabar niekaip negaliu pasipildyti steam sąskaitos :( sad stori i cri evertim
Rin prieš 8 metus
@SkepticalHippo Risk of rain, besiege norėčiau nusipirkti ir dar borderlands pre sequel galbūt ;)
deepfall prieš 8 metus
@Bebras jeigu pirkti, tai tik ne iš Steam ir ne už tokią kainą. :D
@SkepticalHippo žinoma, kad bus CS:GO išpardavimas, tikriausiai per ateinantį Velykų išpardavimą.
@Scarletas žmonės perka beveik viską, kas yra Steam Store.
SkepticalHippo prieš 8 metus
@deepfall o iš kur patartum pirkti? :D Jei pas save turi, paimčiau manau :P
deepfall prieš 8 metus
G2A.com pirkti pigiau galima čia: G2A
Kinguin.net pirkti pigiau galima čia: Kinguin
Taip pat dar galima susišaudyti internete **3-5% **OFF kodų, GTA V mačiau buvo parduodama po 35€, tai dar su kodais galima papildomų nuolaidų pasidaryt, kaina dabar pakilusi, turėtų nukristi dar Sale įkarštyje, ar po pačio, nes žmonės nori išsigryninti pinigų. :)
Dar vienas mažas pirkinėlis šiandien:
Citadoras prieš 8 metus
Šauniai apsipirkinėjat :D aš irgi mastau ką pirkti, jeigu spėsiu kažką irgi pasiimsiu, jeigu ne tada tai ne... :D
deepfall prieš 8 metus
@Citadoras jeigu ir nespėsi, tai nėra ko liūdėti nes neužilgo bus ir vėl Steam Sale, galbūt ir geresnių akcijų pasitaikys. :)
deepfall prieš 8 metus
Kažkaip tylu, negi niekas nieko neperka? Ar žaidimų forume, neaktualu kalbėti apie žaidimus, kurie yra perkami, nes čia dauguma piratai? :D
Pora pirkinių vakar:
deepfall prieš 8 metus
@easy_peasy_lemon_squeezy neblogas pirkinys :+1:
Na ką rytoj paskutinė diena, kai galima įsigyti žaidimus pigiau. :/