Sveiki patinka man kartais pažaisti MMO žaidimus tai noriu paklaust kokių gerų žinote ir galite pasiūlyti?
SpirgiuX prieš 8 metus
Runescape. Geriausias mmorpg (manau rpg nepakiš kojos :D) žaidimas kokį žaidžiau. Atsimenu, kai dar 2009 jį pradėjau žaist, kai valandų valandas keldavau skillus, vykdydavau misijas ir kapodavau monstrus, kad išsimušt ką nors.. o tai laikai buvo :D patariu tikrai tau irgi išbandyt :)
deepfall prieš 8 metus
Guild Wars 2, World of Tanks, EVE Online. Jeigu kurio nors nemėginęs, pabandykk manau turėtų patikti. :)
Rin prieš 8 metus
@MantasV Dabar jis nėra mokamas, bet jei nori gauti core game ir expansion tada reiktų susimokėti. Archeage tikrai vertas dėmesio jei nebandęs, Blade and Soul pvp labai geras pve kol kas toks meh, Skyforge tikrai irgi vertas dėmėsio nežiūrint į tai, kad ten grind festivalis ir dar kokį gali pabandyti Devillian.
Vilmokas prieš 8 metus
Jei tingi skaityt visą tekstą, tai štai sąrašiukas, ką miniu tekste :)
- Runescape (afk game, tinka žiūrint twitch ir pnš.)
- Tera (būk pasiruošęs mokytis dungeonus, nes patekt į parčius dažnai yra dideli reikalavimai, kitaip dažnai pateksi į 'trap party' tai reiškia, kad dažnai mirsit ir disbandinsit party, dar neperėja dungeon)
- Blade and Soul (Dabar visi hyped, nes neseniai išėjo)
- Perfect World (nežinau ar dar kas žaidžia, bet šiaip įdomus, tik reikia daug grindinti. dėl gear)
Blade and Soul dabar hype visiem, visai neblogas MMORPG, Tera irgi geras, panašus į Blade and Soul, tik bėda ta, kad žaidėjai yra pasikėlę manau labai, ten norint gauti tarkim medium gear, turi jau turėt medium gear, nes nepriims į party LOL, Ir po max level jau nebelabai turi ką veikt, tik, kad eiti daily dungeons arba PvP sėdėti. Bet šiaip visai įdomu kelis mėnesius palošt. :) Guild wars 2, žaidžiau truputi, pradžioje labai įdomu, Questini visada su kuo nors, labai daug žaidėjų. Gali keltis kaip nori lvl, pvp arba questinant. Bet nelabai ilgai žaidžiau, šiaip visai nieko. Runescape kažkas minėjo, tai nebelabai kas ir žaidžia manau, daug kas stumia ant runescape, nors patys jį žaisdavo mažesni lol. Runescape šiaip yra toks afk game, labai tinka žaist, jei dažnai žiūri pvz. twitch ar pnš. Aš esu tiek MMO pražaidęs, bet niekada neradau sau tinkamo, nelabai išsilaikau ant žaidimų ilgai. Bet kur daugiausiai žaidžiau tai Runescape, kol buvau mažesnis dar. Tada Perfect world ir Tera. :)
pastuh prieš 8 metus
Bless Online geras game. Bus EU ir NA, bet dar ne greit.. Todel siulau tiesiog zaisti korejos serveryje :)
SkepticalHippo prieš 8 metus
Dabar berods nelabai kas gero iš MMO ir yra. Blade and Soul didelis hype. Šiaip paskaitinėk MMOBOMB. Jie gerų rekomendacijų turi ;)
MantasV prieš 8 metus
@PamParam Sumaišiau su kitu žaidimu pagal trumpini. @Vilmokas sutinku runescape žaisdavau kai buvau mažesnis bet jau dabar nebedomina. Tera patinka idomus bet kolkas kompo savo neturiu ,o laptopa su mid-range specais. Tai tenkinuos silpnesniu grafiku žaidimais. Anyway Pabandysiu perfect world ir ta blade and soul kadangi visi hyped gal užkabins. @pastuh išbandysiu