Sveiki, rytoj prasideda Better Call Saul serialo antrasis sezonas! Kas čia per serialas? Pamenat "Saul" iš Breaking Bad? Čia serialas apie jį, prieš jo gyvenimą Breaking Bad.
Nežinau kaip jūs, bet aš to laukiu. Pastebėjau abiejuose serialuose veiksmas vyksta gan lėtokai, o tai man nelabai patinka. Ką apie šį serialą manote jūs?
SkepticalHippo prieš 8 metus
Berods žiūrėjau pirmas kelias serijas, tai nelabai patiko. Not my cup of tea pasirodė, dėl veiksmo trūkumo ir panašaus jausmo kaip Breaking Bad (labai pilkas). Medijoj berods ir buzz labai daug apie serialą nemačiau, tai keista, kaip jį antram sezonui pratęsė.
Yiin prieš 8 metus
@SkepticalHippo man kaip tik tiek BB tiek BCS patiko vien dėl tos pilkos ir sausos atmosferos. Gana atsibodę yra tie spalvingi serialai su daug sprogimų ir veiksmo scenomis kas kelioliką sec. Na bet kiekvienam savo :) O kas liečia serialo pratesimą antram sezonui, tai jis buvo suplanuotas dar pirmam nepasibaigus.
deepfall prieš 8 metus
Na kadangi Breaking Bad patiko, tai gal teks užmesti akį ir į šį serialą, dėkui, kad daliniesi. ;)
TETYYS prieš 8 metus
Better.Call.Saul.S02E01.1080p.HDTV.x264-SERIOUSLY xt=urn:btih:CAAC6B5FFD358ADE78585FA45AC69F4F2E3B58E4