The legendary fighting franchise returns with STREET FIGHTER® V! Stunning visuals depict the next generation of World Warriors in unprecedented detail, while exciting and accessible battle mechanics deliver endless fighting fun that both beginners and veterans can enjoy. Challenge your friends online, or compete for fame and glory on the Capcom Pro Tour.
Platformos: PC, PS4
Pasirodo: Vasario 16, 2016.
Lietuviškas pristatymas ir gameplay susipažįnimui.
Ką manot ar pralenks MKX? :)
CodeMenas prieš 8 metus
Nors ir nesu šio žanro mėgėjas, tačiau estetiškai atrodo visai neprastai ir draugu kompanijoje tikrai noreciau išbandyti.
Rin prieš 8 metus
Manau MKX vis tiek yra šio žanro lyderis, bet Street Fighter labai irgi neturėtų atsilikti, nes jis yra tiesiog klasika, kurią daugelis mėgsta.
Reikės pabandyti kaip nors gauti kopiją šito žaidimo yarr, nes 60€ mano kišenei yra truputi per daug :D
PamParam prieš 8 metus
Dėl kainos nesistebių vis gi next gen, bet ne mano kišenei tokį žaidimą pirktis, atsisiusių piratke ir po puses metų, o gal mažiau, kai nusibos žaisti ir atpigs game, tada pirksių, nuo pat vaikystes ant ps1 ps2 tokius žaidimus kapojų... Tai dar vieną priežastis, kad reikės pirktį geresnį gamepad :)
Ron prieš 8 metus
Žaidimas šiek tiek primena Mortal Combat žaidimą. Tačiau nesu kovinių žaidimų mėgėjas, todėl vargu ar teks išbandyti šį žaidimą, nors nesiginčisiu, - pristatymas paliko teigiamą įspūdį :)
BGC prieš 8 metus
Manau kad Mortal Kombat žaidimai visada buvo pirmoje vietoje o Street Fighter antroje. Čia mano asmenine nuomone.
BGC prieš 8 metus
deepfall sutinku su tavimi. As tiesiog išsakiau savo nuomonę nes aš pats ir dauguma mano draugų geimeriu yra Mortal Kombat fanai dar nuo SEGA konsolės laikų. Kiekvienas iš mūsų renkasi tai kas jam patinka labiausiai. :)