Sveiki. Turbūt kaip ir kiekvienas žmogus, aš turiu šiokių tokių problemų ir tiesiog man reikia išsilieti, kažkur išsireikšti. Piešimas, ar kiti vizualūs dalykai nelabai traukia, o muzika kasdien su manim. Todėl bandau kažką sukurti, kažką kas padėtų išlieti mintis, kažką kas patiktų man pačiam. Aišku pirmas bandymas nėra labai sėkmingas, pasakyk ką apie jį manot.
Mano noras kurti DnB. Ir nežinau... Ar man verta tai daryti? Gal jūs manote, kad man su muzika visiškai ne pakeliui? Gal turite kokių nors pasiūlymų kaip kitaip save išreikšti? Ačiū.
Naujas beat'as
Rin prieš 8 metus
Ta prasme why not, jei tau tai patinka bandyk ir nestabdyk. Taip pirmi gabalai gal ir bus blogi, bet vėliau tikrai pramoksi. Čia gyvenimas yra pagrįstas klaidų darymu ir jų taisymu, su muzika tas pats. Gabaliukas kur įkėlei neblogas, asmeniškai priskirčiau jį labiau prie chillstep kokio nors išvedžiojimo, bet ritmas kaip dnb tai toks mix'as išėjo šių dviejų sričių. Aš sakau, jei to tikrai nori ir esi pasiryžęs eik iki galo ;)
PamParam prieš 8 metus
Daryk tai kas tau patinką, su sunkių darbų imanomą viskas :) Pasakysių tiesiai šviesiai, kad nepatiko nes tik tas pats per tą patį tish tish tish :D, trūkstą smulkių visokių elementų, vokalų ir pan, nenusimanau muzikos kūrime, tai daug ir negalių ką patartį.
PamParam prieš 8 metus
Gal neapsiribuok tik ties DnB, tesiog varyk taip kaip tau gražiau ausiai skambės, kurk ir kurk sų laikų atrasį savo stiliuką :)
Qiux prieš 8 metus
Aš irgi norėčiau kurti muzika :D tik nežinau su kokia progama kurti man labai daug žodžių mintyse
CodeMenas prieš 8 metus
Žinant jog tai buvo pirmas kūrinys, tai man jis ganetinai patiko, tad siūlyčiau nesustoti ir toliau tobulėti.
Vilmokas prieš 8 metus
Tie būgnai atrodo tai kaip būgnininkas dar apšilinėtų prieš koncertą. Toje vietoje kur pagreitėja, atrodo keistai irgi, iš niekur nieko taip. Daugiau nežinau, nieko nenusimanau apie muziką, bet šiaip sakau ką girdžiu. :P
b0ss prieš 8 metus
Kažkada ir aš bandžiau kažką tokio, bet man nesigavo - kai tokio lygio beatą kūriau daugiau nei valandą, tai jis ne tik kad man visiškai nusibodo, bet ir pradėjo šlykščiai skambėt... Įsivaizduoju kaip šauniai visa tai turėtų atrodyti, jei tavęs tai neužknisa...
Na o kalbant apie patį beatą, na tai ganėtinai gerai jį suderinai ir kažkokiam rimtesniam kūrinyje jis turėtų labai gerai skambėt. Ir jo, visgi ta vieta kur viską pagreitinai - tiesiog tragedija. Manyčiau jei jau nori kažką greitinti, tai geriau imtis triukų keičiant įvairius pitch'us ar dar ką nors tokio ir tempą greitink tolygiai.
O kas būtų tikrai įdomu iš bendruomenės pusės (bent jau man), tai jei pasidalintum daugeliu savo kurtų beatų ir galiausiai išleistum iš jų visų pilną dainą - žmonės galėtų pamatyti kūrimo procesą, sudarytum nemažą "hype"...
Positive prieš 8 metus
@CodeMenas labai ačiū!
@Vilmokas na man trūksta patirties, todėl bandžiau kažką padaryti.
@b0ss puiki idėja. Labai ačiū.
Tikrai ačiū už palaikymą, dirbu ties nauju beat'u. Šį savaitgalį turėčiau baigti :).
TETYYS prieš 8 metus
primas bandymas geras :100: :ok_hand:
gal gali vietoj dnb jungle pakurt as sumokeciau i bandcampa jei geros bus
va jungle pavyzdziai:
, , , please nekurk liquid ar atmospheric, ju taip jau pilna, bet jei vis del to, tai sita gal geriausia man atmosphericsusisiek kad gauti dnb
Ron prieš 8 metus
Aš su sintizatorium noreciau ismokt todel siulau ir tau, nes nuostabus aparatas.
Sheriff prieš 8 metus
If you like it - do it :) Geriausia daryt tai, ka megsti, galiausiai gausis tai ko noresi ir tu ir kiti ^^ Good luck!