Manau neblogai bųtū visiems į vieną tema susigrūsįį su mini žaidimų naujienomis, nes iš tikro dėl 1 youtube vaizdelio trunkančio kelias min, nelabai ir padorų kūrtį temą...
Tesiog metam čia, gandus, trumpus youtube anonsus, kūrėjų pranešimus. Aptariam, patikrinam gandus, paneigiam ir taip toliau
Ną aš pradėsių: **Need for Speed - PC Reveal **
Ir black death Atnaujinta vasario 21 d.
SkepticalHippo prieš 8 metus
Need for Speed video atrodo 100 kartų geresnis ir smagesnis, negu kad pats žaidimas ištikrųjų yra. Bent jau konsolėse negalima skippinti vemti verčiančios savo banalumu istorijos, ir šiaip, gana tuštokas ir tamsus pats žaidimas. Mašinos gražios, aplinkos gražios, bet kažkaip neužkabino kiek bandžiau...
The Black Death atrodo įdomiai, bet gal kiek tamsokas ir niūrokas mano skoniui. Čia spėju indie žaidimas, nes pagal interface, tai pigiai gana atrodo :(
Ron prieš 8 metus
@SkepticalHippo Na taip, pats video atrodo tikrai puikiai. Žaidimo siužetas kaip ir daugelyje šio žaidi o dalių - tas pats, t.y. lenktynės arba bėgimas nuo policijos, todėl šį kartą tikiuosi didesnio miesto, platesnių gatvių bei grafikos kuri užtikrinų žaidimo kokybę :)
Išlikimo žaidimai man taip pat patinka, tačiau The Black Death iš video nepasižymi visomis galimybėmis kurių labiausiai norėtusi, tačiau tikėkimės, jog ir šis žaidimas taps vienu iš favoritų :)
PamParam prieš 8 metus
Dar viena naujieną Gears of War: Ultimate Edition PC requirements have leaked Neblogi reikalavimai :D
Recommended for 1920X1080P
Processor: Intel Core i5 @3.5GHz+ or AMD FX 8-core
Memory: 16 GB RAM (4 GB VRAM)
Graphics: GeForce GTX 970 or Radeon R9 290X
Hard Drive: 60 GB available space
DirectX 12
Recommended for 4K
Processor: Intel Core i7 @ 4Ghz or AMD FX 8-core
Memory: 16 GB RAM (6+ GB VRAM)
Graphics: Geforce GTX 980 Ti or Radeon R9 390X
Hard Drive: SSD + 60 GB available space
DirectX 12
Minimum Requirements
Processor: Intel Core i5 @ 2.7Ghz or AMD FX 6-core
Memory: 8 GB RAM (2 GB VRAM)
Graphics: Geforce GTX 650 Ti or Radeon R7 260x
Hard Drive: 60 GB available space
DirectX 12
Ron prieš 8 metus
@PamParam Na reikalavimai kuo puikiausiai atspindi žaidimo grafiką bei patį žaidimą. Iš pradžių šiek tiek keistai sureagavau kuomet pamačiau, jog net minimaliems reikalavimams reikalinga 64 BIT operacinė sistema, kadangi tikėjausi 32 BIT, bet plačiau pasidomėjus viskas tapo aišku :)
PamParam prieš 8 metus
deepfall prieš 8 metus
Eh, nepatinka man tos naujos Need For Speed dalys, nelimpa ir tiek! Underground, bei Most Wanted yra pačios geriausios! :D