Jau ilgokai dirbau prie šito darbo. Pagalvojau, kad reikia daryti kažką kito, tai pabandžiau pabaigti, bent kažkiek ir štai galutinis variantas. Any suggestions ką piešti toliau? ^^ Beje savo sketchbook temą pašalinau, nelabai čia manau tinkamas puslapis tam. Tai tiesiog dabar kelsiu baigtus darbus toliau, kaip ir pradžioje. :)
Rin prieš 8 metus
Jei ieškai ką piešti gali pabandyti visokius fantasy kardus ar kažką iš tos serijos. Man asmeniškai patinka karts nuo karto kur nors į savo sketchbook papaišyti kokį nors "badass" kardą. Ypač linksmą, kai bandai įdėti kuo daugiau detalių ir tada kažkur sufailini ir tenka perpiešti trečdalį darbo :D O jei nenori tai tada gali pabandyti papaišyti visokius gamtos vaizdus, nes manau ateityje praverstų kokia nors patirtis piešiant užsklandas.
Random google example:
Gedriau prieš 8 metus
Žalia spalva pažymėjau vietas, kurios man patiko ir prie kurių nenorėčiau net kibti :D Raudona spalva sužymėjau ir sunumeravau vietas, kurios mano manymu reikalauja korekcijų.
-
Padidinčiau akis. Abi. Labai jau siauros sakyčiau :D Kairioji (žiūrint iš mūsų perspektyvos) akis atrodo labai gerai, tik kaip minėjau- galėtų būti šiek tiek didesnė. Dešinioji dabar atrodo geriau nei darbe, kurį buvai įkėlęs anksčiau, beeet vis tiek dar nėra to vaizdo. Galbūt reikėjo uždėti kažkokį ryškų randą einantį per antakį ir akį.
-
Čia kaip suprantu bandei daryti kažkokį randą, ar aš klystu? Jei taip, tai reikėjo daryt ryškesnį. Nebijok ryškių akcentų. :)
-
Kairė ausis atrodo gražiai, bet dešinė reikalauja minimalaus pataisymo. Reikėjo nepatingėti ir tą šešėlį padaryt tokį pat, kaip ir kitoje pusėje.
Overall- daug geriau, nei prieš tai. Malonu, kad paklausei patarimo ir pataisei dešiniąją ausį. :D Gl, keep it up! Svarbiausia nepasiduok, teorija, praktika, praktika, praktika... :D
Vilmokas prieš 8 metus
@Rin Prie ginklų ir landscape, nenoriu dar dirbti, nes nenoriu labai mėtytis. Kadangi pradėjau tik prieš mėnesi ir dar daug ko nežinau, noriu likti prie portretų, veidų piešimo, kol kas bent jau. Po to gal pereisiu prie viso herojaus piešimo ir tada liks mokytis piešti landscape, background. :) @Gedriau Yup. Dar reikia man daug padirbėti su value, šešėliais. Nes kiek dabar dirbu, tai tik iš savo galvos, kaip man pačiam atrodo turėtų būti. Manau dabar daugiau laiko skirsiu tam. Dėl ryškumo, tai kadangi niekada ir nepiešiau randų, gal todėl taip ir gavosi, nes neturiu jokių vaizdų galvoje iš kurių būčiau galėjęs atkurti. :) Bet žiauriai dėkui, kad išryškinai klaidas, nors ir pats mačiau kelias pats. Bet vistiek visada malonu išgirsti kritiką.
Ron prieš 8 metus
Šį darbą jau įvertinau ankstesnėje tavo temoje, todėl savo nuomonę apie tavo darbur vargu ar pakeisiu (turbūt net pats to nelabai norėtum), na, o jei reikią pasiūlymų tai siūlyčiau rinktis anime kategoriją. Beje vienas bendras pastebėjimas: Sekančiuose darbuose norėtūsi pamatyti galbūt šiek tiek ryškesnių spalvų, kadangi per daug tamsiai pieši :D
deepfall prieš 8 metus
Tikrai nemažai pakoregavai darbą nuo pirmojo mano matyto varianto. Didžiausia problema buvo su ausimi, kuri matau dabar pataisyta.