- Far Cry Primal (Išl.d. 2016.02.23)
- Dark Souls 3 (Išl.d. 2016.04.12)
- The Division (Išl.d. 2016.03.08)
- Street Fighter V (Išl.d. 2016.02.16)
- Doom (Išl.d. 2016.?.?)
- Uncharted 4: Athief's end (Išl.d. 2016.04.26)
BGC prieš 8 metus
Nežinau kodėl, bet vis dar abejoju dėl Far Cry Primal žaidimo. Bandau rinktis tarp jo ir The Division ir akys krypsta į The Division. :) Manau palauksiu kitų gameriu atsiliepimų po išleidimo dienos ir tada apsispręsiu. :)
SpirgiuX prieš 8 metus
"Far Cry: Primal" ir "Doom" :3 šaudysiu, gaudysiu, bandysiu išgyvent ir tikiuosi šiaip per susigadinti pažymius per nolifinimą :D labai gaila, kad teks piratauti, nes po kolkas ne mano kišenei tokie žaidimai, o piratauti iš dalies nelabai mėgstu ;/
Citadoras prieš 8 metus
Manau DOOM nes kiti taip ant prikolo :D Nebent Far Cry Primal pamėginsiu bet viso tikrai nežaisiu nes kopija ten tiktai kad pakeista aplinta ir fsio..
BGC prieš 8 metus
Prisipažinsiu kad aš ištikrųjų labiausiai laukiu rudenio nes EA Game's pažadėjo, kad šiais metais sulauksime naujo BATTLEFIELD žaidimo. Dar kol kas jokios informacijos nėra skelbiama viešai tad labai tikiuosi, kad jie laikysis savo žodžiuo, nes aš esu didelis Battlefield žaidimų fanas :)
Rin prieš 8 metus
Asmeniškai laukiu black desert, bet dar nežinia ar mano skrudintuvė išveš jį tai gali tekti smarkiai nusivilti.
Qiux prieš 8 metus
Šitie atrodo visai nieko, norėčiau išbandyti o jei patiks net ir pareiti :D
Bus Simulator 16
Alekhine's Gun
Doom
daugiau kolkas nieko nelaukiu nebent mintyse naujo WW2 žaidimo :D
BGC prieš 8 metus
Qiux ir aš tai pat laukiu gero WWII žaidimo, nes jau pakanka viso to futuristinio š*** žaidimų. Labai tikiuosi kad, naujas Battlefield butent ir bus tokio žanro žaidimas. :)
BGC prieš 8 metus
Kodel? Kas būtent nepatiko? Klausiu nes, planuoju ir pats įsigyti šitą žaidimą. Beta versijos nežaidžiau tiesiog laukiu kovo 8d. kai bus išleista pilna žaidimo versija.
SkepticalHippo prieš 8 metus
Iš čia išvardintų, tikriausiai Uncharted 4. Neperėjau savo Uncharted Collection dar, bet kol kas patinka :)
Iš neišvardintų - No Mans Sky. Žiauriai patiko įdėja žaidimo, awesome grafika, programiškai irgi atrodo įdomus challenge turėjo būti kūrėjams. Insane hype :D
Ron prieš 8 metus
@SkepticalHippo Pasidomėjau ir aš katik apie No Man's Sky, ir tikrai paliko didelį įspūdį vien dėl spalvingos šio žaidimo aplinkos bei siužeto :)