Sveiki, šiandien domėjausi Rockstar Games kompanijos žaidimais bei jų išleidimo datomis, ir mane nustebino tai, kad pirmoji GTA žaidimo dalis buvo išleista 1997 metais, tačiau kur kas mane labiau nustebino kuomet skaitydamas priartėjau prie GTA 6 žaidimo dalies bei jo išleidimo datos. Paaiškėjo tai, kad GTA 6 bus išleista anksčiausiai 2018 metais, tačiau tai dar nėra patvirtinta, kadangi žaidimo kūrimas gali užtrukti kur kas ilgiau, ir tai gali užtrukti iki 2020 metų. Tačiau paaiškėjo dar viena žinia, tai, jog GTA 6 kur kas anksčiau (2017 metais) galės išbandyti PS4 konsolių savininkai.
Šaltinis: http://gta6grandtheftauto.com/release-date
Darrel_ prieš 8 metus
Aš tikiuosi kad žaidimas GTA 6 ištikru nesivadins nes bent jau man toks pavadinimas skamba nekaip. O ir ta data sakyčiau tik spėjimas kadangi patys Rockstar Games dar nieko nepaskelbė o ir map'as girdėjau gali būti Jungtinių Valstijų arba Vice City žemelapis tai manau vien žemelapio kūrimas gali užimti nemažai tai kad ankščiau 2018 manau niekas žaidimo nesulauks o dar žiūrėk tiktais kokais 2020 ir sulauksim kadangi GTA V laukiam 5 metus o PC vartotojai 7 metus.
deepfall prieš 8 metus
Kad ir GTA 10 sukurs, man vis tiek GTA III ir GTA: VC liks geriausiomis šio žaidimo dalimis. :)
Qiux prieš 8 metus
Gali būti bet e koks skirtumas kai žaidimų tiek daug žaisti yra tikrai ką o kad reik laukti tiek daug manau pliusas ne taip kaip COD ar Assassin Creed nespeni vienos dalies pareiti jau reik kitą žaisti o ir jokio pasikeitimo nėra...
P.S. Man visi GTA patiko bet GTA 4 saulėlydis nervavo kad ten labai jo daug ir šiaip niūrios spalvos labai ten...
Ron prieš 8 metus
@Qiux Jau geriau ilgiau palaukti (kad ir tuos kelerius metus) bei sekti kūrimo proceso naujienas ir galiausiai džiaugtis žaidimu bei žaisti jį su didžiausiu malonumu nei žaisti žaidimą kurio naujos dalys atsiranda kas kelis mėnesius, tačiau pasikeitimų nematyti (nebent labai mažai).
Bebras prieš 8 metus
Hmm 6..... Dar atrodo neseniai pirmą kartą žaidžiau 5 dalį. Nors manau kad dar porą metų pragyvensiu ir su penktaja dalimi ;)
PamParam prieš 8 metus
Kuo ilgiau užtruks tuo sklandžiau manau padarys, visgi labai įdomų kaip su grafikom, pc reikalavimais bus...