Žinant kokiais tempais vystosi technologijos, o dar 2016 metais daugiausia dėmesio skiriamą virtualiai realybej, kokia jūsų nuomone apie tai?
Ron prieš 8 metus
Į tai reaguoju gan normaliai, kadangi kol technologijos sparčiai vystosi - galime tuo tik stebėtis bei džiaugtis :)
PamParam prieš 8 metus
Bet ar tai normalų? dabar dažnas jaunuolis, mieliau praleistų laiką namie, paloštu kokį žaidimą, nei sveikai pasivaikščiotų lauke, ar matytų dienos šviesą.
Qiux prieš 8 metus
Čia kalba eina apie Oculus Rift? nežinau gal ir gerai kad kuria... bet vistiek tam reikia itin galingo PC o tai nemažai kainuos ir tie akinai ir naujas galingas PC, tai ne kiekvienas lietuvis galės tuo pasimėgauti kaip aš :D
deepfall prieš 8 metus
Tuoj viskas bus kaip per kokį "Sword Art Online" anime, jeigu tokį teko matyti arba bent girdėti. :D
Rin prieš 8 metus
@deepfall Funny you mentioned SAO. Tai jau vyksta ir už mėnesio prasidės testavimai. Original
@PamParam na dabar tai jau po truputi darosi normalu, jaunimas vis linksta labiau į naujus dalykus, nes tai yra normalu, tas kas labiau blizga, labiau ir trauks akį. Aišku ankščiau, kol nebuvo kompiuterių vos ne visi rinkdavosi gamtą vietoj to, kad namie sėdėtų, o dabar, kai yra ką veikti ir namie ir yra begalinės galimybės ką tu gali nuveikti prie kompiuterio tai nenuostabu, kad žmonės renkasi sėdėti namie. Mano pozicija yra gan neutrali, kadangi nesakau, kad tai yra blogai, nes evoliucija yra tikrai yra nuostabus dalykas, kuris leidžia atrasti daugiau galimybių, bet aišku nenoriu ir sakyti, kad tai gerai, nes tenka paaukoti brangią sveikatą ar net tapti priklausomu nuo technologijų, kas yra išties blogai ir net kartais graudu.
PamParam prieš 8 metus
@Vilmokas jei per langa steb4si dienos šviesą, tai po kokio mėn tikrai kaip iš bunkerio išlindes atrodysi :D Man tik įdomu kai bus ateitije žmones pasikeite, ar tik ne bus taip pro balkona rėkaus mama - Ej jus ko ten sniego seni libdot, eikit geriau cs palošti!! :D
štai tokia ateitis mūsų laukia https://www.facebook.com/564487993709155/videos/569061553251799/
Sheriff prieš 8 metus
Manau jei tiek mūsų tėvai, tiek mes nesuzombėsim - viskas bus gerai. Pats pamenu tamsius laikus kai po 18-20val nolifindavau DayZ nes su amerikonais šaudėmės kartu su clanu. Dabar visai kiti prioritetai - darbas, mokslas, mergina ir kažkokia extra veikla. Visi ateina į protą anksčiau ar vėliau. O tie visi hololense/oculus rift - tai man atrodo nebent mokslo sriityje būtų naudinga, kompiuteriniams žaidimams man tai atrodo TOO much.
Sheriff prieš 8 metus
Viena labiausiai sukrėtusių fotografijų per šiuos ir anuos metus. Vat kas man baisu, kad bus su tais visais VR.
deepfall prieš 8 metus
Keista, kad niekas nesibaimina tos VR technologijos, kažkaip visi "bando užglaistyti" faktą, kad VR padidina galimybę susirgti vėžiu. Aišku, 1-2 kartus panaudojus, gal ir nebus didelio poveikio, bet jeigu kiekvieną dieną bent po keletą valandų praleidi, manau įtaka ne menka yra. :)
PREFIXS prieš 8 metus
Aš kažkaip nebijau tų visų VR, neblogas dalykas atrodo, tik tobulėti dar yra daug kur. Manau jog ir ankstesnės kartos bijojo įvairių telefonų, televizorių, o dabar tai normalu :D
Ron prieš 8 metus
@PamParam Bet veikia išorines lasteles, o ne vidines, todėl rizika susirgti vėžiu yra beveik neįmanoma, ir ne tik todėl, bet ir todėl, jog kiek žinau niekas dar nesusirgo vėžiu, bet mirti tai mirė kiek žinau japonai ar kiniečiai kurie po 4-5 dienas be pertraukų žaidžia žaidimus ir tai kartoja labai dažnai.