Sveiki,
Norėčiau pasidomėti ar jus domintų ir ar atsirastų dalyvių, kurie norėtų laimėti kokį nors Steam žaidimą (gift pavidalu), dalyvaujant tokio tipažo "Konkurse", galima sakyti kaip ir loterijoje?
Konkurso pavyzdys: čia
Jeigu domina rašykit, pasistengsiu surinkti žaidimų sąrašą ir paskelbti čia, kad galėtumėte nutarti kurio žaidimo norėtumėte, konkurse. :)
SpirgiuX prieš 8 metus
Čia manau ir durnam aišku, kad visi nori konkursų, o tuo labiau juos laimėti :)
deepfall prieš 8 metus
@Qiux @SpirgiuX nežinau ar peržiūrėjot konkurso pavyzdį, bet norint dalyvauti konkurse, reikia "susimokėti" bent 1 kortelę (trading card) @PamParam taip, nes man dažnai rengti tų konkursų, tiesiog "neapsimokėtų", suprasčiau, jeigu būčiau vienas iš Administratorių, tai mano pareiga būtų rengti konkursus. Tuo labiau, jeigu nebūtų dalyvavimo mokęsčio - 1 kortelės, tai laimėjęs narys gal net neturėtų tos Steam paskyros, ir jam išvis tas žaidimo laimėjimas būtų neaktualus, nes jis jį žaistų, nei ką. :)
PamParam prieš 8 metus
Labai gailą, kad neturių, o jei nesunkų jas gautį gal but ir pasistengčiau dėl konkurso :D
deepfall prieš 8 metus
@PamParam išties labai nesunku, tereikia turėti Steam paskyrą
Tada tarkime nueini į šitą temą: https://maze.lt/tema/17704-steam-free-giveaways
Susirenki visus žaidimus visiškai nemokamai. Įjungi žaidimą, tau jo žaisti nebūtina, galima nuleisti langą ir daryti ką nors kitą ir tau krenta kortelės pačios. Nuo 3 iki 8 kortelių galima gauti iš vieno žaidimo. ;)
deepfall prieš 8 metus
@PamParam realiai žaidimo net nereikia siųstis, užtenka parsisiųsti ir įsirašyti Idle Master programą, prisijungti su savo Steam paskyros duomenis ir viskas. Programa imituoja žaidimo paleidimą, ir kortelės krenta automatiškai pačios, iškritus visoms žaidimo kortelėms programa automatiškai pereina prie kito žaidimo. :+1: ;)
RamunasPlayz prieš 8 metus
Na, šiaip pagal mane idėja tikrai gera. Manau žmones turėtų tai pritraukti, o ypač jei žaidimai tikrai nėra prasti. Aš pamėginčiau savo sėkmę tokiame konkurse :)
deepfall prieš 8 metus
@RamunasPlayz tikrai nebus taip, kad bus konkursai iš "CS:GO" už 1 kortelę. Jeigu tokių žaidimų konkursų norėtumėte, tai ir atitinkamas kortelių ir dalyvių skaičius būtų reikalingas. Narių čia daug nėra, tad ir dalyvaujančių daug nebūtų, o ar tada kiekvienas galėtų susimesti tiek kortelių kiek pageidauju už "CS:GO" yra didelis klaustukas. :D
Rin prieš 8 metus
Asmeniškai susidomėčiau, kadangi turiu dabar truputi atliekamų kortelių tai ne gaila net būtų, o, kad dar šansas iš jų gauti žaidimą tai išvis kol kas tobula, nes man dabar tie ženkliukai ar lygis ant steam didelis įtakos neturi.
deepfall prieš 8 metus
@Qiux taip ir galvojau, kai reikia "susimokėti" kelis centus, jog dalyvautum greit dingsta lietuviui noras pamėginti laimėti. :D @Rin apie ką ir kalbu, tuo labiau iš to laimėto žaidimo galima gauti korteles, ir realiai atsiperka tai ką "investavai".
- Taigi tie kurie dalyvautų, ar norėtų kad čia parašyčiau maždaug sąrašą žaidimų, iš kurių galėčiau padaryti konkursą, ir ar norite tik konkursų iš Steam Gift, ar tinka ir Steam CD-key pavidalo žaidimai?
deepfall prieš 8 metus
Steam Gift
Blockstorm - Steam
Despair - Steam
Contraption Maker - Steam
Defy Gravity Extended - Steam
POSTAL 2 - Steam
The GooBundle - Steam
How to Survive - Steam
ORION: Prelude - Steam
Goat Simulator - Steam
Uncrowded - Steam
Kol kas tiek, vėliau dar manau papildysiu sąrašą, gal net pridėsiu ir Steam CD-key sąrašą. Žinoma pigesniems žaidimams užtektų keletos dalyvių, kad ir po vieną kortelę. O su brangesniais žaidimais, galvoju ar daugiau dalyvių reikėtų rinkti, ar kad bent po keletą kortelių įneštų, kad galėtų dalyvauti. :)
Ron prieš 8 metus
Na kodėl gi ne, bet investuoti nelabai norėčiau, kadangi tikimybė laimėti yra tikrai nedidelė.
Darrel_ prieš 8 metus
Atiduok man How to Survive ir tada aš sutinku :D just jk. Šiaip būtų smagu pamatyt daugiau konkursų kad papildyt savo steam libary kadangi pats neesu linkęs pirkti žaidimų ar kažką juose už realius pinigus.
Macho prieš 8 metus
Idėja viskas ok, bet pabūkim atviri, nebus tokio tokio žaidimo kuris kam nors patiktų. Nesakau, kad dalinti tau nereikalingus žaidimus ir už tai pasiimti kortas iš tų - kuriems jų nereikia yra kažkas blogai. Galėtum padaryti sąrašą, kaip, kad;
iki 20 dalyvių bus atiduodamas šitas prizas - // Nuo 20 bus atiduodamas šitas prizas // ir taip toliau, tokiu atveju bus ir tau geriau ir kitiems, bet bent jau paskutinios kategorijos prizas turi būti vertas dėmesio.
deepfall prieš 8 metus
@Arvydas susirenki Steam žaidimus nemokamai, kurių maždaug į dieną būna bent po 1-2, ir iš jų išsidrop'ini korteles, naudodamas Idle Master, jeigu ką ir "investuoji" tai tik laiką, pora min kol susigraibai žaidimus ir įsijungi programą. Nebent tu nemokamai gautus dalykus irgi laikai kaip "investiciją" :)
deivis prieš 8 metus
Konkurso idėja: Padaryti kažką pavasariško, o ne beprasmius "Like" spausti ar kažkokius sh "bilietus" pirkti ar komentarus freepostinti. Konkursą turi laimėti ne random herojus, o kūrybiška asmenybė. Jei rengtumėte normalius konkursus, tai ir dalyvaujančių būtų.
deivis prieš 8 metus
Kaip gi čia bus daug narių, kai tu freepostini kiekvienoj temoj. Net pykina pažiūrėjus, nera temos kurioje nebūtum pasireiškęs. Tas "Arvydas" konkretus tavo raštas, nenustebčiau kad tai tavo antras nick, tos pačios daromos gramatinės klaidos tuose pačiuose žodžiuose. Žlugęs šitas tinklapis. Sėkmės freepostinant ir "pardavinėjat bilietus" savo konkursuose.
deepfall prieš 8 metus Atsakymas
@deivis taip tai mano antras vartotojas. Išviso yra 2570 temų, jeigu būčiau kiekvienoje temoje parašęs po pranešimą, tiek pranešimų dabar ir turėčiau, o turiu vos 400+, tuo labiau kad šitoje temoje yra bent 10 mano pranešimų. Eik toliau užmesk -karma, gal palengvės. Ir pamėginsiu daugiau neberašyti, jeigu manai kad tai padidins narių skaičių ir jis nebus toks žlugęs. :D