Pirataujate ar perkate žaidimus?
Ron prieš 8 metus
Anksčiau (prieš kelis metuš) tikrai piratavau, kadangi neturėjau pakankamai pinigų įsigyti norimam žaidimui ar pažiūrėti mėgstamą filmą/serialą. Tačiau kuomet išvykau gyventi į Angliją, pradėjau dirbti bei pajaučiau didesnes perspektyvas gyventi, ir pradėjau sau leisti įsgyti tai ką noriu už pinigus, o ne dykai.
Rin prieš 8 metus
Jei kišenėje pinigų nestinga tai tikrai nusiperku, bet jei žaidimas viršija mano nustatytą biudžetą tada jau ruošiu laivą ir išplaukiu į jūra piratauti.
Bebras prieš 8 metus
Gan retai perku žaidimus... Mano Steam "Arsenale" vos 11 žaidimų, beveik visi jie pirkti su didelėmis akcijomis. Tiesą sakant retai man to prireikia, kadangi dažniausiai žaidžiu tik SP rėžimus.
PamParam prieš 8 metus
Kai interneto neturėjau tai oi oi kaip pirkdavau, dar dabar turių nuo tu laikų gtasa, cs1.6, nfs u2... diskus, o šiaip neperkų, nebent rpg, nes dabar beveik nebežaidžiu, tik va naujesnius žaidimus tik dėl smalsumo atsisiunčių iš torrentų.
PREFIXS prieš 8 metus
Programas vis dar piratauju be gailesčio (po truputi stengiuosi naudoti nemokamas alternatyvas), o žaidimus stengiuosi įsigyti, ypač kai kalbama apie multiplayer. Kuo toliau tuo labiau pradedu vertinti kūrėjų darbą ir norisi juos paremti. Turbūt suaugau šiek tiek :D
Vilmokas prieš 8 metus
Dabar visi, kurie parašėt, kad pirataujat, laukit laiško į namus, su baudom. Kappa
Ron prieš 8 metus
@Darrel_ Užsienyje yra žymiai lengviau gyventi, todėl daugelis ir renkasi kitas šalis lengvesniam gyvenimui, na, o kol esi jaunas bei gyveni su tėvais tai palbūt taip ir atrodo. Na, bet nenukrypstant nuo temos noriu pasakyti, kad nusipirkus žaidimą kur kas smagiau jį žaisti nei parsisiuntus dykai, kadangi tu žinai, kad už žaidimą sumokėjai pinigus.
SkepticalHippo prieš 8 metus
@PREFIXS labai smagu kad toks požiūris populiarėja Lietuvoje :+1:
Aš pats žaidimus perku. Dabar kai nemažai akcijų būna, tai netaip ir per piniginę kerta. Daugumą žaidimų galima pigiai nusipirkti iš G2A arba per įvairius išpardavimus Steam/Humblebundle :)
b0ss prieš 8 metus
Vagiu iš turtingųjų ir atiduodu vargšams.
Žaidimai, žaidimai... Ar esate kas nors Windows'us nusipirkę?
Ron prieš 8 metus
@Qiux Būtent aš taip ir pasielgiau. Išvykau į Angliją su minimaliomis anglų kalbos žiniomis, su 100€ kišenėje ir navigacija. Pradžia žinoma buvo labai sunki, tačiau dabar neturiu kuo skūstis, kadangi per nepilnus metus pramokau anglų kalbą, pakeičiau nemažai darbo vietų (savo noru), bei nuomuojuosi būstą. Žodžiu viskas įmanoma tik reikia noro darbui bei tikslo kurį nori pasiekti.
deivis prieš 8 metus
Esu tik už legalų produktą, bet kartais vertą ir papirataut. Viskas priklauso, nuo to, ką veiksiu ir kaip dažnai juo naudosiuosi. Pvž su CS: GO nepapiratausi dėl CO-OP, o vat pvž su Photoshop ar photo paint pro shop tik crackintą naudoti :D
Macho prieš 8 metus
Čia jau labai nuo aplinkybių priklauso, nes sandbox tipo žaidimų nepapiratausi, tiesiog bus vargų vargas, tai jeigu kas sudomina iš tos srities žaidimų - nusiperku. Kitu atveju tenka piratauti.
CaptBrick prieš 8 metus
Nuo tada kai uždibu savo € nepiratauju. Pirmas žaidimas kūrį pirkau buvo GTA IV :)