Sveiki, norėčiau padiskutuoti apie Singleplayer ir Multiplayer žaidimus. Kokius žaidimus dažniausiai renkatės, t.y. Singleplayer ar Multiplayer? Bei būtent kodėl!
Pats asmeniškai nesipykstu nei su Singleplayer nei su Multiplayer žaidimais, tačiau tai dažniausiai priklauso nuo žaidimo. Jei noriu žaisti veiksmo ar nuouykių žaidimą, tai stengiuosi, jog jis būtų pritaikytas Singleplayer režimui, kad galėčiau įsijausti į žaidimą bei mėgautis juo vienas be aplinkinių dėmesio.Tačiau nutinka ir taip, jog renkantis šaudyklės žaidimus stengiuosi labiau oreantuotis į multiplayer aplinką, kadangi šaudyklės žaidimuose man kur kas labiau patinka pasišaudyti su realiais varžovais tarpusavyje bei konkuruoti.
BGC prieš 8 metus
Aš 100% už multiplayer. O kodėl? O todėl, kad dabar multiplayer žaidimai jau pasiekė tokį lygį jog į single player net nebesinori žiūrėti. Nebent būtų super įdomi istorija. Sklinda gandai, kad kai kurios žaidimų kompanijos ateityje apskritai planuoja atsisakyti single player. Kaip pavizdys tai jau įvyko su Rainbow six siege žaidimu. Mano nuomonė, kad geriausias variantas tai kai single player žaidimas yra integruojamas į multiplayer žaidima. Jei ne klystu tai būtent toks ir bus naujas žaidimas "The Division".
Bebras prieš 8 metus
SP all the way! Galbūt ir susidomėčiau tokiais MP žaidimais apie kuriuos kalba @BGC ,bet daugumos žaidimų vistiek žaidžiu tik SP. Kodėl? Vienas iš svarbiausių dalykų žaidime man yra istorija, o MP dažnai jos nesijaučia. Visi kiti žaidimo bruožai netenka reikšmės jeigu jis turi gerą, įdomią, įtraukiančią istoriją :)
Hiwichi prieš 8 metus
Priklauso nuo žaidimo. Šeip istorija - singleplayer. O aplamai kalbant man multiplayer, nes vienam kažkaip neįdomu :D
PamParam prieš 8 metus
Visiškai 50/50, viskas priklauso nuo žaidimo, bet žaidžiu tik rpg ir sp ir mp tai vienodai...
Qiux prieš 8 metus
Nesvarbu koks žaidimas kokie istorija visad žaidžiu SP man labiau prie širdies SP, anksčiau patiko labai MP visa vaikyste praleidau prie cs1.6, samp ir suradau daug draugų bet santykiai atšalo laikui bėgant bet buvo ir tokių kurie iš niekur nieko įžeidinėja, provokuoja, vadina čyteriu, banina už nieką ir tikrai sugadino ne tik nervus bet ir nuotaika :D o SP bent jau nieks nepi*sa proto dėl kažko :D tai vat man labiau prieš širdies SP žaidimai patinka pareiti visą ir eiti prie kito o jei žaidimas geras tai išvis faina tarkim man labai patiko 2D Shooter žaidimas Guns, Gore & Cannoli smagus labai patariu ir jums gal kažkam patiks :D
Darrel_ prieš 8 metus
Bent 50/50, mėgstu pažaisti ir Singleplayer kai yra tikrai gerą istorija pavyzdžiui The Walking Dead ar šiaip įdomus veiksmas kaip Mirror's Edge. Bet jeigu yra gera kompaniją tai mėgstu žaisti ir MP bet ir vienas mėgstu pažaist MP.