Sveiki!
Tik ką užsiregistravau čianais, tad atsiprašau jeigu taip imu ir naglai rašau iškart. Esu kaip ir average gamer'is, kuris kartais prijaučia payoutubint ir panašiai. Ir ieškau tokių žmonių bendraminčių, kurie gal norėtų pradėt youtubint, bet neįperka žaidimų, arba tiesiog gaila pinigų. Tokiu būdu atsiranda ir vienas iš mano mėgstamiausių dabar tinklapių http://Keymailer.CO . Šis tinklapis atstovauja gamer'ius, duoda jums žaidimus, o atlygiu už tai reikalauja kad jūs kurtumėt videos, arba streamintumėt žaidimus kuriuos gaunat. Esmė to web'o paprasta. Žmonės prisirequestina žaidimų, kuriuos jie norėtų gauti, ir tada yra laukimo procesas, kol žaidimo kurėjai pradės dalinti raktus, tokiu keliu mus ir pasiekia žaidimų raktai.
Kuom susijęs šitas Keymailer.CO ir mano postas šiame tinklapyje? Aš taip pat, esu užsiregistravęs tame tinklapyje, ir nesenai gavau vieną žaidimą pavadinimu " Gurgamoth ". Išties nuotaikingas ir laikui praleisti geras žaidimas. Žaidžiau jį su savo broliu, ir kaip man ir teko, recordinau. Netyčia gavosi taip, kad su balsu išėjo, bet nieko prieš tai nematau. Tikiuos, kad su šitu postu gal pasieksiu kažko daugiau savo channelyje, nes nuo jūsų priklausys ką kelsiu, kokius žaidimus žaisiu, ir ką meginsiu atrasti:)
Štai link'as į mano paskutinio žaidimo vaizdo įrašą;)
Į pirmo gauto žaidimo link'as:
Jeigu yra heiterių, išsiliekit iškart. Tiesiog noriu, kad visi greičiau sužinotų apie tokius nuostabius tinklapius, tad kam negaila, pasidalinkit šitu postu, arba nukreipkit į mane, kad galėčiau daugiau pakalbėt apie tą tinklapį:)
Gero vakaro visiems! -ArmiinasLT