Klonas prieš 8 metus
Mūsų skiriasi žaidimu style, man labaiu mmorpg. Bet palaikau tave. Balsas ausiai malonus klausytis galima :D
Ron prieš 8 metus
Tiesą pasakius ne taip įsivaizdavau tave iš balso, tačiau apsidžiaugiau pamatęs, jog vyresnės kartos žmonės vis dar domisi žaidimais bei žaidžia juos. Man taipogi buvo malonu klausytis tavo vlog'o bei stebėti kartais nusišypsoti priverčias akimirkas. Sėkmės tau toliau bei laukiu naujų tavo žaidimų epizodų :)
PamParam prieš 8 metus
:+1: _pareklamuok savo kanalą daugiau forumų, kaip uždarbis, supergames, manau jai nepasiduosi tavo kanaluj šviesi ateitis laukia :)
BGC prieš 8 metus
Na geimeriams amžiaus nėra nustatyta, žaidžia jauni žaidžia vyresni (šiaip as dar nesu jau toks ir senas tik barzda užsiauginau tai truputuka sendina) :)
BGC prieš 8 metus
PamParam pasiduoti tikrai nežadu, nes man patinka tai ką aš darau ☺. Bandžiau ir kituose forumuose kurių iš tikrųjų nera labai daug, bet palyginus su jūsų forumu tai kituose aktyvumas labai mazas.
Qiux prieš 8 metus
Tikras vyras ir turi būti su barzda :D pats irgi auginu tik žinoma ne tokia kaip kalėdų senis :D man irgi labiau prie širdies Shooter taip patinka ir 2D :D
BGC prieš 8 metus
Na barzda dabar madinga ir tuo pačiu sutaupai pinigų nepirkdamas skutimosi reikmenų :). Aš ištikrųjų išbandau visus žaidimus kurie tik pakliūna į rankas, tiesiog iš smalsumo, bet mėgstamiausi tai beabejo FPS :)
Airidc prieš 8 metus
Geras VLOG'as. Ar man atrodė ar šiektiek jaudinais? Bet šiaip, video geras; balsas labai tinkantis video daryt, tiesiog ameizing; Galėtum kokią geimingo laidą vest :+1:
BGC prieš 8 metus
Ačiū :) Jaudinausi nes nesu prates prie kameros ir todel buvo sunku atsipalaiduoti, scenos baimė. :)
Optimist78 prieš 8 metus
Video pats tai okay, tik mane suklaidinai dabar. Sakei tau yra nepriimta prašyti žmonių, kad jie paspaustų like ar subscribe, so I'm now like "the fuck?", nes pabaigoje video pats paėmei ir paprašei. Gi sakei, kad 'nemaldausi'?
BGC prieš 8 metus
Tai yra vadinama priminimu žiūrovams video pabaigoja paspausti "like ir subscribe" o ne maldavimu. Tai du skirtingi dalykai ir aš būtent tai ir bandžiau paaiškinti savo video.
Optimist78 prieš 8 metus
@BGC kk, mano angliškai galvai nesuprast čia buvo :D Vistiek keistai atrodo kažkaip :D
Macho prieš 8 metus
Oi! Užsiprenumeravau, bet vien dėl vlogo, ne todėl, kad nepatinka man tavo žaidimų gameplay, o todėl, kad tai kažkokia įvairovė, kažkas naujo tavo kanalo feede, retkarčiais pramaišyti viską vlogais, funny moments ir kitom serijom kanalus yra labai gerai. Žaisk co-op, labai gerai sueina žiūrėti kai žaidžiama su pačiuožusiais.
BGC prieš 8 metus
Ačiū ☺ Stengsiuosi sukurti daugiau įdomių video (funny, vlog, info) o ne vien tik gameplay. Turiu daug idėjų tik reikia laiko jas įgyvendinti
Darrel_ prieš 8 metus
Man tiesa sakant kartais keista pasirodo kai vyresnės kartos asmenys žaidžia žaidimus kai jie galėtu auginti vaikus ir panašiai :D. O kalbant apie vlog'ą tai fono truko tikriausiai įdomesnio o ir kaip tau kiti ankščiau minėjo tavo balsas tikrai geras :+1:
BGC prieš 8 metus
Kaip jau minejau kitame komentare, aš nesu jau toks senas :) Speju ir vaikus auginti ir į darba eiti ir dar žaidimus žaisti :) svarbiausia viską kruopščiai susiplanuoti. Del fono tai sutinku galejo būti ir geriau, bet tai mano pirmas VLOG video tad dar yra ko mokintis ir tobulėti. Ačiū už palaikymą. :)
PREXOFF prieš 8 metus
Labai švariai skambantis balsas, nestringi ant žodžių, peržiūrėjau kelis naujus VIDEO irgi patiko per ilgiausiai neužtruko, sėkmės toliau užsiimant šia veikla ir teisingai žaisk tai kas tau patinka.