Sveiki. Aš vėl grįžau su šiokia tokia pagalba šiam forumui. Prisimenate Maze.lt pranešimų programėlę? Nemanau. Tiesą pasakius, pats ją kartas nuo karto dar įsijungiu, nes laukiu iš @SkepticalHippo atnaujinimų ir ji man apie tai iš kart praneštų. Na bet grįžtant prie temos, tai ta programėlė man nepatiko nei kodo atžvilgiu, nei išvaizdos. Todėl perdariau.
Didelis ačiū Tomui( @Darrel_ ) už dizainą. Tikrai rekomenduoju šį žmogų, susitarti lengva, turi gerą vaizduotę, supranta ko norima. Programėlė atrodo taip:
Programėlės veikimas nepakito nuo praeitos. Gausite pranešimą į kompiuterį kai tik kas nors paminės jus, ar jūsų sekamas žmogus kažką padarys, arba tiesiog jums parašys į PM. Bet su šia versija sunaudosite mažiau interneto, todėl greičiau veiks ir mažiau trukdys, jei turite lėtą internetą(kaip aš). Sėkmės naudojant :)
Atsisiųsti galite paspaudę čia.
PamParam prieš 8 metus
Nematau tikslo ją praktiškai panaudoti sau, bet smagų matytį kai žmones judą, tobulėja ir kažkuo prisidedą prie projekto :) :+1: Iš dizaino puses galėtų kažką irgi įdomiau sugalvoti, o ne žaliam fone baltos iconos (Mazei viskas ant balto žalia o ne ant žalios baltą) :)
Rin prieš 8 metus
Žiu žiu kai šviečia :O. O jei rimtai tai manau dabar labiau patrauks akį dabartinė išvaizda nei praeita ir galbūt ateityje atsiras daugiau žmonių, kurie naudosis ja. Good job and job good :+1: