Vis daugiau ir daugiau kalbama apie PS, XBOX ir PC multiplayer žaidimų serverių sujungimą. Mane domina tik vienas klausimas, KODĖL? Aš dar suprantu PS ir XBOX, bet PC tai visiškai skirtingas dalykas. Na jei vis dėlto jie tai padarys tai tikiuosi, kad bus galimybė pasirinkti serverius kurie skirti vien tik konsolėms (PS,XBOX) ir kurie skirti visiems žaidėjams (PS,XBOX,PC).
Darrel_ prieš 8 metus
Tiesa sakant man tai nėra skirtumo.. Aš konsolės neturiu bet dauguma konsolių turėtoju turi ir PC tai dėl manęs kažkaip šita idėja keista.
Sheriff prieš 8 metus
XBOX vs PS kaip ir logiška būtu ir linksma. Bet prie ko čia PC? PC žaidėjai tiesiog išprievartaus konsolininkus, nes su pelyte daug lengviau taikytis nei su pulteliu... Ant konsolių dar yra auto-lock on'as šaudant, bet aš manau su PC crossins tik tuos žaidimus, kurie veikia su gamepadais pvz "Magicka" ar kažką panašaus. Gal kokius INDIE game'us :)
BGC prieš 8 metus
Būtent!!! Kiekvienas PC žaidėjas pripažins, kad žaidžiant FPS žaidimus pelė ir klaviatūra turi daugiau privalumų nei valdymo pultelis, todėl man ir įdomu kaip jie žada visa tai subalansuoti.
Ron prieš 8 metus
Aš tai norėčiau tokio dalyko, kadangi neplanuoju pirkti konsolės, tačiau patinka kai kurie žaidimai kuriuos pirma išleidžia tik ant konsolių, o vėliau arba niekada tik ant kompiuterio :)
Macho prieš 8 metus
Neperprantu vieno dalyko, kaip jie sugebės lockinti fps tarp šitų 3iejų platformų?
BGC prieš 8 metus
Aš apskritai nesuprantu kaip jie tai padarys ir kodėl jie tai daro. Playstation per tiek metų net nesugebėjo padaryti, kad būtų galima PSN account vardo pasikeisti o dabar jie užsibrėžė apversti aukštyn kojom visa gaming sistemą.
herolino prieš 8 metus
Nemanau ar ps su xbox suras bendrą kalbą, nebent jei norėsi žaistis su kitos konsolės turėtojais tai uždės mokesčius...
BGC prieš 8 metus
Kaip skelbia žiniasklaida, kad jie nutraukė ilgalaikį konkurencijos karą ir nusprende sukurti partnerystę. Mano nuomonė tokia pati, kad už viso šito slypi tik pinigai.
PamParam prieš 8 metus
Dėl FPS tai viena reikšmiškai, PC neiveikiamas, bet gal bus pasirinkimai eiti į global kur visos konsoles ir pc ir pasirinkimas, prieš konsoles.