Kas žiūrite, kokios nuomones? Man tai tiek piešimo atžvilgių tiek siužetų, visiškai viskas sugadintą, Nebeliko intrigos, tų pastovių scenų su ki krovimais, kai trūkstą tos bauginančios atmosferos kaip, kad per dbz sajanų saga kai napas su vedžitų buvo atvykes ir vienas po kito žudavo Z kovotojai ir tą muzikėlė fone, dabar to nėrą. Nuolat fileriai o kovos tai lyg iš paprasto db kažkas panašaus, kaip su taupaippajum kovėsi :D
O dabar dar ir ssb forma + kaio ken 10x ir pagal 40 serijos prewiev vis tiek hitas laimės :D Bet atrodė amazing pasijaute tą sena dbz atmosfėrą :)
Paliubashas prieš 8 metus
Aš tai laukiu dabar naujos serijos.;D blemba užknisa visad tokia intrigą palieka..;D
Rin prieš 8 metus
@Paliubashas Sveikas atvykęs į serialų pasaulį. Cliffhanger'iai yra specialiai daromi, kad žiūrovui išliktų susidomėjimas serialu, bet kartais patys serialo kūrėjai persistengia ir tada tiesiog nori juos išmesti pro balkoną dėl labai didelio cliffhanger'io, kuris labai dideliu mastu gali pakeisti visą istoriją.
O dėl DBS mačiau gal porą serijų, bet neužsikabinau, kadangi dragon ball yra vaikystė mano požiūriu, vaikystėje buvo linksma žiūrėt kaip Gokas su Vegitu kaunasi 20 serijų, bet dabar, kai mąstai visai kitaip norisi visai ko kito, o ne to seno dragon ball, kuris yra dabar žinomas vos ne kaip legenda.
PamParam prieš 8 metus
Man tas pats prastai kabiną nes jau nebe tas amžius, bet anyway serijos po 25 min trunką iš nuostalgijos pažiūrių. Ir šiandien per tą epizodą kur kajaus manevra boostino, tai tikrai senoji dbz atmosfera prisimine :)
Bebras prieš 8 metus
Na kai išgirdau kad išeis naujos serijos, tikrai laukiau! Bet pažiūrėjęs vos kelias nusivyliau. SPOILER! Pavyždžiui sena kai Gokas tapo Super Sajanų dievu... Tereikėjo keliems pastovėti kartu rate ir naujos super galios yra. O kur visas treniravimasis pas kitus veikėjus ar padidintose gravitacijose?
Pažiūrėjau nedaugiau 15 serijų, bet toliau nėra jokio noro, ypač kai mačiau muotraukas apie piešimo kokybę.
PamParam prieš 8 metus
@Bebras Visiškai sutinkų power leveliai iš viso sugadintį galių drasiai sakytį, kad GT 2x geresnis tesinys nei šitas dbs. Piešimas toks buvo visadą ir per dbz, tesiog dabar HD kokybe, dėl to labiau pastebimos klaidos. Po šios paskutines serijos dar neprarandų paskutinio lašelio vilties, gal ir bus idomų...
SkepticalHippo prieš 8 metus
God damn. Kažkada galvojau, kad gal reiktų prisiverst pažiūrėt, kaip senam DB/DBZ fanui. Bet šita tema nupurto nuo betkokio noro žiūrėt :D Nemanau, kad esu pasiruošęs tai chesse fiestai Dragon Ball :(
Btw, DBS yra DBZ tesinys? Kažką skaičiau apie tą istoriją jų, bet nelabai pamenu. Žinau tik tiek, kad DBS yra originalaus Dragon Ball autoriaus :/
PamParam prieš 8 metus
@SkepticalHippo Taip tai yra akiros toryamos dbz tesinys.
GT taip pat dbz tesinys bet jis jau kurtas ne akyros toryamos o kažkokių amerikiečių, bet tai daug geresnis GT nei DBS
Žiūrint DBS kaikurias kovas jausmas toks, kad žiūrėčiau pati pirmą dragon ball kovos menų turnyrą kur stipriausias priešas buvo tas džinas vežlys :D
@Ignas man taip neatrodo, nes dar tas lieka raudonas mažius nekovojęs.:D
PamParam prieš 8 metus
Po šios serijos metų n* žiūrėti ir gadintis savo 20min per savaite brangaus gyvenimo. Žodžių jau praeitą seriją galvojau bus kažkas idomiau o čia pist kažkokia pievą, ir kažkokia blusą (vėl atmestinai nupieštą) pasirodė, vietoj normalaus veikėjo. Ir sekančios bent 3 sėrijos vėl fileriai kaip ir 95% viso šio filmuko... Palyginus su GT tai GT yra nuostabus, palyginus su šitą dbz parodiją ir vaivorikštiniais power lėveliais :D