Nesenai žiūrinėjau OnePlus telefonus ir pasidarė įdomu, ką mano apie jos maze nariai bei gal kažkas turi?
Yiin prieš 8 metus
praeitą ketvirtadienį gavau OnePlus X, atsiuntė per savaitę. Telefonas atrodo super, ir viskas veikia gana padoriai, suckina tik kamera ir baterijos laikas. Už tokią kainą geriau nerasi, bet šiaip jeigu daugiau naudočiau telefoną, nepagailėčiau papildomo 100€ OnePlus 2 nusipirkti.
SkepticalHippo prieš 8 metus
Turiu OnePlus One. Pirkau 2014 Rugsėjį. Vis dar puikiai veikia. Baterija nuostabiai laiko (apie dvi paros lengvo naudojimo - WiFi, Skype, Twitch, YouTube ir t.t.). Po pusantrų metų naudojimo ir trynimo po kišenes, tašes, kuprines, stalus ir panašius dalykus - ekranas tobulam stovyje, nėra nei įbrėžimo. Korpusas šiek tiek apsitrynęs, kur yra plastikinis paviršius, bet iš kosmetinio nusidėvėjimo tik tiek.
Vienintelis minusas, kad jie gana lėti su savo Android atnaujinimais. Maniškis vis dar neturi Marshmallow versijos, o jau po truputį apie Android N kalbama.
Dar teko girdėti, kad supportas jų nekažką, nes kompanija ganėtinai nedidelė. Tai jei reikia siųsti į garantinį/tvarkyti, suvalgo labai daug laiko.
Frixo prieš 8 metus
kiek skaičiau jog pas juos yra OxygenOS. Gal galima kažką plačiau sužinoti? O šiaip labai patiko šie telefonai, pagal parametrus ir kaina manyčiau tikrai verta nusipirkti nei kokį SAMSUNG.
@Frixo maniškis yra su CyanogenOS (tuo metu telefonai išėjo iš karto su Cyanogen).
Teko naudoti ir OxygenOS, tai plius minus default Android, tik yra šiek tiek patobulinimų pačiam prietaisui. Berods baterija ilgiau su OxygenOS laikė. Aš dar kai bandžiau, buvo klaidų nemažai su sistema pačia, bet čia labai ankstyvose jos versijose. Dabar manau bus ištaisę viską.
Šiaip jeigu yra noro ir valios terštis, gali pabandyti įrašyti Cyanogen modą.
Positive prieš 8 metus
Aš ir norėjau kažkada OnePlus One pirkti, bet apsigalvojau. Dabar turi prasidėti hype apie OnePlus Three, bet vis dar kyla mintis nusipirkt ar One ar Two.
@Positive aš gal geriau palaukčiau OP 3, jeigu planuoja greit išleisti. Tada arba atpigs Two arba tokios pat kainos bus Three.
Thommy prieš 8 metus
Pats naudojuos OPO nuo 2015 Gegužės veikia puikiai, išvaizda tai pat gera. Techninė specifikacija labai gera, na gal didžiausias minusas kamera be optinio stabilizavimo. Ko gero geriausias dalykas apie šį telefoną, kad jo bendruomenė milžiniška ir praktiškai bet kurios problemos atveju surasi sprendimų, o tai pats, kam domina prikukta daugybe sistemos versijų pagal visokius pomėgius. Šiuo metu ir kurį laiką jau naudojuos CM 13 sistema. Tai praktiškai viskas nuostabu.
@Thommy CM 13 cia oficialus atnaujinimas CM ir kazka pramiegojau ar custom ROM'a isirasei?
PamParam prieš 8 metus
@SkepticalHippo CyanogenMod tai custom romai, jų vosokių yra, dabar su samsungais net pc nerėikia, kad juos isirašyti, savo samsunge turių cm12 ir geriau veikia nei oficiali android... http://www.cyanogenmod.org/
Thommy prieš 8 metus
@SkepticalHippo Taip, čia oficiali OPO sistema. :)
Beje, CM 13 - Android Marshmallow. Ši mėnesio pirmąją jau išėjo antras CM 13 atnaujinimas. Veikia puikiai. :)
@PamParam OnePlus One išėjo su CyanogenMod iš kart iš fabriko. Nebuvo versijos su paprastu vanilla Android :D
MantasV prieš 8 metus
Pats žadu pirkti OnePlus X ,o kiek atsilipiemų skaitęs kad telefonas puikus skūstis nėra kuom tik gaila kad turi savo OS ,o ne Stock Android ,bet čia problema nedidelė kadangi Cyanogen pagrindas nėra blogas pats esu savo dabartini Samsung persirašes į CyanogenMod ir tikrai veikia daug geriau už Stock'ą.