Sveiki. Sakoma - pinigai ant medžių neauga. Tačiau galiu patvirtinti - auga, tačiau labai lėtai.
Išties yra dvi gerosios šio projekto pusės:
- Padedate aplinkai.
- Gaunate pinigų už kelias minutes savo praleisto laiko.
Taigi, kas čia dalina nemokamus pinigus? Atsakymas trumpas ir aiškus - reCyclix.com
Tema apie šį projektą šiame forume kuriama jau antrą kartą. Pirmą kartą apie jį pranešė @Mantvi5
Taigi, ką jums reikia daryti?
- Užsiregistruokite svetainėje paminėtoje aukščiau.
- Patvirtinkite el. Pašto adresą
- Įveskite pilną savo adresą profilyje (už tai gausite nemokamus €20 depozito)
- Nusipirkite 100kg atliekų (waste)
- Po lygiai trijų savaičių gausite laišką į el paštą, kad perdirbimas baigtas. Apsilankykite puslapyje.
- Sugrįžę pasirinkite ciklo tęsimą, perdirbkite ground material į granules.
- Po dviejų savaičių gausite dar vieną laišką, kad perdirbimo ciklas baigėsi. Apsilankykite puslapyje.
- Apsilankę, prie Ground Material pasirinkite "Restart".
- Pakartokite tai dar 2 kartus ir lafa! Galėsite nusiimti €22+ už nieko nedarymą tiesiai į savo banko sąskaitą arba PayPal.
Žinoma, tik tiek, kad reiks laukti 15 savaičių. Tačiau juk tai vis geriau, nei nieko, už absoliučiai nieko nedarymą??
Ačiū, kad skaitėte.
ATNAUJINTA!
GAVAU!!
Įrodymai:
Perspėju, tam kad atsiimti, banko sąskaita turi būti jūsų vardu ir taip pat turėsite įkelti nuotrauką kaip laikote savo pasą/ID kortelę, kad matytusi veidas.
Bebras prieš 8 metus
Been there, done that. Tiesą sakant nusivyliau.
Dabar daug kas paaiškėjo! Išbandžiau aš tą svetainę. Taip, užsiregistravęs gavau 20€ nusipirkau šiukšlių ir palikau jas minimaliam perdirbimo laikotarpiui: 3 savaitėms. Šiandien nusprendžiau parduoti perdirbtas šiukšles, gavau 10€. Paskaičiuojam, iš 20€ gavau 10€... Tai pelnas lygus -10€(taip su minusu). Taip, po perdirbimo mano šiukšlės buvo vertos 40€, bet gavau tik 25% pelno(tai suprantama atsižvelgus į tai kad nieko nedariau).
Kadangi minimali suma išmokėjimo yra 20€ turiu du pasirinkimus. Pasiduoti ir nieko nebedaryti Investuoti savo pinigus Bet man kyla klausimas, net jeigu ir nuspręsčiau investuoti savo pinigus, ar tai nereiškia kad vėl nieko neuždirbčiau?
Optimist78 prieš 8 metus
8.Apsilankę, prie Ground Material pasirinkite "Restart".
9.Pakartokite tai dar 2 kartus ir lafa! Galėsite nusiimti €22+ už nieko nedarymą tiesiai į savo banko sąskaitą arba PayPal.
Tam ir reikia spausti restart du kartus. Reikia perdirbti ne tik siuksles bet ir Ground Material. Spaudziant 'restart', uzdirbami dar 8%. Kai perdirbame ne tik siuksles, bet ir ground material, pelnas lygus 60 eurams. 25 procentai yra 15 eur. Taciau nusiimti galima tik 20 maziausiai. Restartuojant procesa dar 2 kartus yra uzdirbami papildomi 8 eurai su centais. Siuo atveju nusiimti pinigus galima.
Taip uztrnkama 15 savaiciu, ne 3.
Mantvi5 prieš 8 metus
Pridedu išmoką (ne mano, bet lietuvio): išmoka
Registracija į projektą: https://recyclix.com/?id=825b15bf6c854b
Optimist78 prieš 8 metus
@Mantvi5 dėkui. Šia proga susikūriau dar 2 vartotojus, vieną mamai, vieną tėčiui. Žinoma jie to nežino. Po 15 savaižių gausiu dar 40€ xd
Optimist78 prieš 8 metus
@Ron , perdirbsi atliekas - mažinsi pasaulio užterštumą. Tik tiek, kad tai darysi ne už savo, bet už ReCyclix pinigus :D
PamParam prieš 8 metus
Nesirišą man vis tiek, jie perdirbinėją tas šiukšles patis ir dar žmonėms už tai moką? Čia man keistą. Kiek jie € visam tam reikalui skire? ar tas išmokos fondas be limito? :D
@Mantvi5 Tavo temą prieš 3 mėn sukūrtą, kur tavo išmoką? :D Yra kažkoks neaiškios kilmės "Lietuvio" screenas.
Optimist78 prieš 8 metus
@PamParam na, juk jie perdirbę šiukšles išvis uždirba 60€, o mums atiduoda tik 25% pelno, tad... :D
PamParam prieš 8 metus
@Optimist78 Tai vis tiek jie perdirba tas šiukšles o ne mes, vis tiek needaeina man kaip mes jiem padedam jas perdirbinėt nieko neveikdami?
Optimist78 prieš 8 metus
@PamParam o Dieve kokia supuvusi visuomenė. Grynai kaip mano tėtis. Juk yra žmonių, kurie jiems aukoja pinigus ir panašiai, kurie nesiekia pelno ir sumoka jiems. Galų gale, duoda - imk, muša - bėk
PamParam prieš 8 metus
@Optimist78 Juk pats nežinai ar moka ten kažką ar ne, sukūriai temą tai domiuosi kaip ten ir kas, elementariausi klausimai :)
Optimist78 prieš 8 metus
@Bebras Hmmm. Gal 20 minuciu savo laiko praleidau, kol prisijungdavau ar paspausdavau ten tuos mygtukus :D O siaip tai kol pinigai nieko neveikiant man prisikaupe praejo 15 savaiciu :D