Sveiki. Sakoma - pinigai ant medžių neauga. Tačiau galiu patvirtinti - auga, tačiau labai lėtai.
Išties yra dvi gerosios šio projekto pusės:
- Padedate aplinkai.
- Gaunate pinigų už kelias minutes savo praleisto laiko.
Taigi, kas čia dalina nemokamus pinigus? Atsakymas trumpas ir aiškus - reCyclix.com
Tema apie šį projektą šiame forume kuriama jau antrą kartą. Pirmą kartą apie jį pranešė @Mantvi5
Taigi, ką jums reikia daryti?
- Užsiregistruokite svetainėje paminėtoje aukščiau.
- Patvirtinkite el. Pašto adresą
- Įveskite pilną savo adresą profilyje (už tai gausite nemokamus €20 depozito)
- Nusipirkite 100kg atliekų (waste)
- Po lygiai trijų savaičių gausite laišką į el paštą, kad perdirbimas baigtas. Apsilankykite puslapyje.
- Sugrįžę pasirinkite ciklo tęsimą, perdirbkite ground material į granules.
- Po dviejų savaičių gausite dar vieną laišką, kad perdirbimo ciklas baigėsi. Apsilankykite puslapyje.
- Apsilankę, prie Ground Material pasirinkite "Restart".
- Pakartokite tai dar 2 kartus ir lafa! Galėsite nusiimti €22+ už nieko nedarymą tiesiai į savo banko sąskaitą arba PayPal.
Žinoma, tik tiek, kad reiks laukti 15 savaičių. Tačiau juk tai vis geriau, nei nieko, už absoliučiai nieko nedarymą??
Ačiū, kad skaitėte.
ATNAUJINTA!
GAVAU!!
Įrodymai:

Perspėju, tam kad atsiimti, banko sąskaita turi būti jūsų vardu ir taip pat turėsite įkelti nuotrauką kaip laikote savo pasą/ID kortelę, kad matytusi veidas.
Bebras prieš 10 metų
Been there, done that. Tiesą sakant nusivyliau.
Dabar daug kas paaiškėjo! Išbandžiau aš tą svetainę. Taip, užsiregistravęs gavau 20€ nusipirkau šiukšlių ir palikau jas minimaliam perdirbimo laikotarpiui: 3 savaitėms. Šiandien nusprendžiau parduoti perdirbtas šiukšles, gavau 10€. Paskaičiuojam, iš 20€ gavau 10€... Tai pelnas lygus -10€(taip su minusu). Taip, po perdirbimo mano šiukšlės buvo vertos 40€, bet gavau tik 25% pelno(tai suprantama atsižvelgus į tai kad nieko nedariau).
Kadangi minimali suma išmokėjimo yra 20€ turiu du pasirinkimus. Pasiduoti ir nieko nebedaryti Investuoti savo pinigus Bet man kyla klausimas, net jeigu ir nuspręsčiau investuoti savo pinigus, ar tai nereiškia kad vėl nieko neuždirbčiau?
Optimist78 prieš 10 metų
8.Apsilankę, prie Ground Material pasirinkite "Restart".
9.Pakartokite tai dar 2 kartus ir lafa! Galėsite nusiimti €22+ už nieko nedarymą tiesiai į savo banko sąskaitą arba PayPal.
Tam ir reikia spausti restart du kartus. Reikia perdirbti ne tik siuksles bet ir Ground Material. Spaudziant 'restart', uzdirbami dar 8%. Kai perdirbame ne tik siuksles, bet ir ground material, pelnas lygus 60 eurams. 25 procentai yra 15 eur. Taciau nusiimti galima tik 20 maziausiai. Restartuojant procesa dar 2 kartus yra uzdirbami papildomi 8 eurai su centais. Siuo atveju nusiimti pinigus galima.
Taip uztrnkama 15 savaiciu, ne 3.
Mantvi5 prieš 10 metų
Pridedu išmoką (ne mano, bet lietuvio): išmoka
Registracija į projektą: https://recyclix.com/?id=825b15bf6c854b
Optimist78 prieš 10 metų
@Mantvi5 dėkui. Šia proga susikūriau dar 2 vartotojus, vieną mamai, vieną tėčiui. Žinoma jie to nežino. Po 15 savaižių gausiu dar 40€ xd
Optimist78 prieš 10 metų
@Ron , perdirbsi atliekas - mažinsi pasaulio užterštumą. Tik tiek, kad tai darysi ne už savo, bet už ReCyclix pinigus :D
PamParam prieš 10 metų
Nesirišą man vis tiek, jie perdirbinėją tas šiukšles patis ir dar žmonėms už tai moką? Čia man keistą. Kiek jie € visam tam reikalui skire? ar tas išmokos fondas be limito? :D
@Mantvi5 Tavo temą prieš 3 mėn sukūrtą, kur tavo išmoką? :D Yra kažkoks neaiškios kilmės "Lietuvio" screenas.
Optimist78 prieš 10 metų
@PamParam na, juk jie perdirbę šiukšles išvis uždirba 60€, o mums atiduoda tik 25% pelno, tad... :D
PamParam prieš 10 metų
@Optimist78 Tai vis tiek jie perdirba tas šiukšles o ne mes, vis tiek needaeina man kaip mes jiem padedam jas perdirbinėt nieko neveikdami?
Optimist78 prieš 10 metų
@PamParam o Dieve kokia supuvusi visuomenė. Grynai kaip mano tėtis. Juk yra žmonių, kurie jiems aukoja pinigus ir panašiai, kurie nesiekia pelno ir sumoka jiems. Galų gale, duoda - imk, muša - bėk
PamParam prieš 10 metų
@Optimist78 Juk pats nežinai ar moka ten kažką ar ne, sukūriai temą tai domiuosi kaip ten ir kas, elementariausi klausimai :)
Optimist78 prieš 10 metų
@Bebras Hmmm. Gal 20 minuciu savo laiko praleidau, kol prisijungdavau ar paspausdavau ten tuos mygtukus :D O siaip tai kol pinigai nieko neveikiant man prisikaupe praejo 15 savaiciu :D