Sveiki, norėjau pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių puslapių t.y. dinahmoe labs the exquisite forest. Šiame puslapyje gali susikurti savo norimą foninę. Puslapis leidžia pasirinkti pagrindinį garsą t.y. lead, bet taip pat leidžia pridėti bugnus, bosą, aplinkos garsus bei kitus garsus. Neseniai sulipdžiau naują ritmą, kurį jau ilgą laiką be perstojimo klausau kitaip sakant šita svetainė pritraukia ir bent jau kurį laiką tikrai nepaleidžia :D
Būtų įdomu sužinoti ar jums patinka tokios svetainės ir ar apskritai foninė muzika didiną jūsų produktyvumą, ar tiesiog trukdo.
Jei žinote panašių svetainių pasidalinkite būtų įdomu sužinoti tiek man pačiam kiek ir kitiems.
Puslapio nuoroda: Spustelk mane
Mano pačio atrasta melodija: Spustelk mane
Bebras prieš 8 metus
Hmm nesu didelis mėgėjas tokių puslapių, paskutinį kartą bandžiau Noisli. Nors padidėjusio produktyvumo ir nejaučiu, šios muzikos(savo kurtos) maloniau klausyt nei įvairių gamtos garsų.
Bet kodėl perėjus į kitą tab, nustoja groti?
PamParam prieš 8 metus
Nesuprantu apskritai, kaip ta fonine muzikele gali didinti produktyvuma, kai puse demesio sutelkta i kazkokius pauksciuku ciulbesius, mane tokie pasaliniai garsai tik trigdo ir maiso susikoncentruoti ties darbu... Zinoma jei dirbi kokiam sandeli kur nesioji vazonus tai tokiam darbui muzikele visai gerai, linksmiau dibti eina.
Rin prieš 8 metus
@PamParam Tikrai yra tokių žmonių, kuriems maloniau ir smagiau dirbti yra, kai yra kažkokie pašaliniai garsai. Mano manymu čia nuo pačio žmogaus priklauso ar jis gali tuos pašalinius garsus paprasčiausiai priimti kaip trukdymą, ar kaip motyvaciją. Meditacija skirta labiau atrasti tiek savo vidinį pasaulį bei atskirti savo nuo visokių pašalinių dalykų, kurie tave vienaip ar kitaip trikdė.