Sveiki, šiandien ta baisioji diena: valstybinis brandos egzaminas. Jau nuo pietų visa žiniasklaida mirga straipsniais apie tai.
Tie kurie šiemet egzamino nelaikėt(kaip aš), temas galite rasti NEC
Pats pamatęs temas labai apsidžiaugiau kad egzaminą laikiau praeitais metais... Ypač tema "Kam žmogui duota vaizduotė?". Tikrai neįsivaizduoju, ką apie tai parašyti. Galbūt reikalaujamų autorių kūriniai užveda ant kelio?
O kaip sekėsi jums? Gal apskritai laikėte mokyklinį egzaminą? Gal net pasidalinsit savo darbu?
PamParam prieš 8 metus
Įdomiai šiais metais susikloste... https://www.facebook.com/NevaikishkasMLG/videos/1092491240811331/
Mano egzai tai seniausiai baigtį, bet manau per grežtai čia šiais metais dėl skambučio neleisti net perlaikytį ir lauktį, kitų metų... Kokia įtaką tas skambutis padarė, tam rašyniui tai aš nesuprantų, atimtų tel ir fsio...
Mantvi5 prieš 8 metus
@PamParam, kaip tik labai gerai, nes anksčiau jie neturėdavo ką prarast. Tipo laikai su telefonu, jeigu pagauna gali perlaikyt. Nesąmonė, o dabar bus teisinga.
P.S. Praitais metais geresnės temos buvo.
Hiwichi prieš 8 metus
Mes vien 10 klasės pupp laikydami palikom visus nereikalingus daiktus klasėse savo. Bet reikalavimai per daug sureikšminti manau...
Bebras prieš 8 metus
@Hiwichi Sukčiaut tikrai galima, esu girdėjęs kaip egzaminą laikė su mikrofonu ir ausine, t.y. jam diktavo ką rašyti. Žinoma didžioji dalis telefonus išsitraukia iš įpročio ar šiaip, tikrai ne su noru sukčiauti. Bet negi prižiūrėtojai ims tą telefoną ir tikrins ką tu veikei? :) Tiesiog paprasčiau taip, uždraust apskritai.
EDIT: ar tu apie pačio rašinio reikalavimus? :D