Kaip pasikeitė žemė, nuo tada kai gimėte?
Nebijokit, nepradėsiu ilgos filosofinės diskusijos apie žemės pokyčius. BBC sukūrė svetainę, kurioje galite pamatyti įvairius faktus apie tai kas įvyko nuo jūsų gimimo. Jums reikia tik įvesti savo gimimo datą, lytį ir ūgį.
Štai keli faktai įvedus mano gimimo datą:
- Your heart has beaten 753 million times in your lifetime(Širdis suplakė 753 milijonus kartų)
- A house fly your age would have a family of 11,207 generations by now(Mano metų musių šeimoje būtų pasikeitusios 11 207 kartos!)
- Aplink saulę apkeliavau 19,086,988,080 km
- Man tiek pat metų kiek miestui Celebration esančiam Floridoje, JAV
Siūlyčiau užeiti ir paskaityti, tikrai įdomiu faktų galite rasti Nepamirškite pasidalinti įdomiausiai faktais, čia. ;)
Rin prieš 8 metus
Tikrai įdomus puslapis, nemažai įdomių faktų pasiskaičiau apie save :D Pvz: Pingvinas mano amžiaus jau turėtų 3 generacijų šeimą :P
Darrel_ prieš 8 metus
Labai daug idomiu faktu nesuzinojau bet uztat kai man buvo 2 Black Rihno (nezinau kaip lieutviskai :D) buvo issaugoti nuo sunaikinimo. Per tiek metu kiek gyvenu praradom 60.0mln hektaru misku. Man tiek pat metu kiek ir Dubai Marina miestui. Daugiau kaip ir nieko idomaus :D
Arnas prieš 8 metus
Dėl nukeliavimo tai manau visiška nesamonė. Vieni mažiau vaikšto kiti daugiau, tai čia niekuom nesusieji su amžiumi, ūgiu ar lytim. Bet šiaip visai įdomūs faktai ;)
Nvm. Ne taip supratau... :D