Kadangi asmeniškai man Mafia 2 žaidimas buvo vienas iš labiausiai palikusiu didžiulį įspudį žaidimų, buvau gan sužavėtas sužinojęs apie kuriama naująją dalį. Gaila, bet naujoji dalis yra kuriama kitos kompanijos, kuri nusipirko šį projektą.
Galbūt jau teko matyti oficialius filmukus iš žaidimo, bei pristatančius žaidimą ir galbūt galit pasidalinti savo nuomonėmis, kaip Jums naujoji dalis? Ar tikitės kažko įspudingo, pagalvojus, koks išdirbta buvo antroji dalis?
Nes kaip ir patys kūrėjai atskleidė, kad šis žaidimas bandomas padaryti šiek tiek arkadiniu: sprogstantys automobiliai nuo paprastų smugiu ir t.t. Todėl man kažkaip atrodo, kad ši dalis tikrai nebus tokia dėmesio verta kaip buvusioji, todėl būtų idomu išgirsti Jūsų nuomonę.
Nova prieš 8 metus
Bet kažkaip vien pagrindinis veikėjas neatspindi, mano galva, tematikos pačios mafijos kaip antroje dalyje, nu bus įdomu pamatyti ką jie parodys. :D
SkepticalHippo prieš 8 metus
Nežaidžiau net pirmų dalių. Niekad netraukė žaidimai apie mafiją ir pan. Bet sprendžiant iš viso to hype pastaruoju metu, gal reiktų pabandyt :(
maxaz911 prieš 8 metus
Žaidžiau tiek pirmą dalį tiek antrą, bet trečia mano manymu jau bus kosmosas, čia panašiai kaip su filmais, pirmos dvi geros, o trečia viską sugadina :) Jau geriau norėčiau pamatyt pirmą dalį remastered :)