Sveiki tauta, šįkart paprašysiu jūsų pagalbos, kad duotumėte nuo patarimų iki pamokų dėl Pokemon GO žaidimo.
Nesenai atsinaujinau šiaip ne taip Android versiją į 4.4.2 (Nenaudojau odin - viską legaliai įsirašiau) ir įsirašiau Pokemon GO. Įsirašęs atidariau ir gana greitai, normaliai užkrovė. GPS irgi fiksuojamas. Galiausiai išmeta lentelę kurioje yra perspėjama būti atsargiems: "Remember to be alert at all times. Stay aware of your sorroundings." - paspaudus OK po 5-10 sekundžių žaidimas išsijungia.
Telefonas - LG Optimus P710
Ačiū iš anksto.
Bebras prieš 8 metus
Paprastai toje vietoje, jei yra problemų su Pokemon serveriais išmeta lentelę kad šiuo metu prisijungti negalima. O tau tiesiog žaidimas išsijungia, be jokios lentelės?
LnP prieš 8 metus
Kai užkrauna linija ir išmeta tokią lentelę paspaudus OK nieko neįvyksta tik po 5-10 sekundžių žaidimas išsijungia lauk.
LnP prieš 8 metus
Na man dar niekada nebuvo pasileidęs žaidimas. Pradeda kilti mintis jog mano telefonas tiesiog neišvelka :(
Sh0rt0n prieš 8 metus
Pokémon GO neveika dėl tavo Android versijos, jeigu nori, gali pabandyti APK atsisiūsti:APK Linkas
Robovskis prieš 8 metus
Šis žaidimas sukurtas tam kad tokie kaip tu keistu telefonus greičiau. Neesu susidūręs su šia lentele, bet mane taip pat išmeta iš žaidimo po kurio laiko(tiesa man jį užkrauna). Nemanau kad čia bus kažkas dėl serverių, nes jei dėl serverių tai visiems būtų, o čia kitas atvejis... Pasiūlymas keisk telefoną arba atsisakyk to durno žaidimuko, kurį visi žaidžia tik dėl to kad populiarus. Nori kažko įdomaus ir panašaus? Atsisiusk "ingeress"- reikalauja šiek tiek supratimo, bet greit perprantamas, o ir problemų nebūną. Principas panašus tik nereikia jokių pokiamonų gaudyt...
LnP prieš 8 metus
Nekeisiu telefono tikrai dėl jo. Geriau tiesiog užsiimsiu tuo kuo ir visada, nekeisiu rutinos pokemonais :D