naujo darbo viena dalis
pilnas dizainas: https://www.behance.net/gallery/41174857/Web-interface-for-gaming-site-vol-I
sneek peak
Bebras prieš 8 metus
Pažiūrėjus į jį, pirma mintis nebuvo SAMP.. Manau tai yra gerai, kažkas naujo.
SkepticalHippo prieš 8 metus
Graziai atrodo, tik kaip @pukkuarts ir sake, tekstas keistokai ziurisi. Ypac tose baltose kortelese. :+1:
vegallas prieš 8 metus
Iš tikrųjų, tai nenorėjau daug šriftų velt, pasirinkau vieną šriftų šeimą, tik bėda, kad Italic šriftai turi kaikuriuos kitokius rašmenis, bet šiaip, ačiū už pastebėjimus. Dar laukia IPB forumo dizainas tuo pačiu stiliumi.
@vegallas kuo maziau sriftu - tuo geriau. Tik gal itallicus reiktu palikt paragrafinio teksto padailinimams arba atskiru zodziu pabrezimui/paryskinimui. Pavyzdziui po "DARBU SISTEMOS" itallicas graziai dera, nes nera main focus, o tik pagalbinis tekstas.
pastuh prieš 8 metus
Na nieko, bet man asmeniskai nepatiko, kad iterpta melyna spalva. Suprasciau kokia geltona, oranzine, violetine.. Zalia ar melyna prie tokio stiliaus nelimpa :)
Su sriftu viskas ok, tik kad turbut kazkoki layer uzmetes ant virsaus, kuris iskreipia tikraji fonto vaizda..
vegallas prieš 8 metus
Jokio layerio tikrai nėra, čia tiesiong Raleway font family šriftas. O dėl spalvų, tai ne iš akies parinktos, buvo suderintos pagal spalvų paletes, bet nieko nenuostabu, kad nevisiems visi deriniai gražūs ir tinkantys. Man asmeniškai, kaip tik spalvos ir yra vienas labiausiai kabinančių dalykų čia. O šiaip, ačiū už nuomonę ir pastebėjimus :)
Man irgi spalvos tinka. Monitorius gal žmogui išsiderinęs :P Yra ir su kuo atmušt/išskirt svarbesnius elementus (mėlyna) ir šiaip viskas gražiai žiūrisi :+1: